Cele mai sexy bancherite

Cele mai sexy bancherite

Pretentiosi, cu costum, cravata, gulere scrobite sau taioare sobre, pantaloni lungi. Cam aceasta ar fi imaginea care se proiecteaza pentru majoritatea oamenilor atunci cand pronunta cuvantul bancher, nu? Gresit. Ce ziceti de lenjerie sexy, tinute foarte sumare, forme voluptoase, expuse cu generozitate? Nu, nu vorbim despre noul numar FHM, ci despre calendarul ‘picant’ lansat la

Pretentiosi, cu costum, cravata, gulere scrobite sau taioare sobre, pantaloni lungi. Cam aceasta ar fi imaginea care se proiecteaza pentru majoritatea oamenilor atunci cand pronunta cuvantul bancher, nu? Gresit. Ce ziceti de lenjerie sexy, tinute foarte sumare, forme voluptoase, expuse cu generozitate? Nu, nu vorbim despre noul numar FHM, ci despre calendarul ‘picant’ lansat la inceputul acestui an de banca rusa Expo Bank, in care personajele principale sunt angajate ale bancii. De exemplu, Miss Martie este economistul sef pentru clientela VIP a bancii, Anna Pogodina, iar Miss Aprilie este chiar sefa ei. Pe pagina din ianuarie ne intampina senior managerul Maria Guterman, acoperita in mare parte doar de o tava cu prajituri apetisante, in timp ce in urmatoarea pagina Yevgenia Trusilova, network sales manager, pozeaza ‘a la’ Marlyn Monroe intr-o bucatarie.

Pentru a vedea tot calendarul intrati pe www.bankingblog.ro.

Ideea acestui calendar a fost chiar a presedintelui bancii, Kirill Yakubovskiy, dupa cum spune purtatorul de cuvant al Exponbank. „Top managementul a fost foarte implicat in acest proiect. Ideea pentru realizarea calendarului a venit chiar din partea presedintelui bancii”, declara acesta.

„Expobank cauta intotdeauna sa gaseasca moduri de abordare neobisnuite si creative”, adauga purtatorul de cuvant al bancii in legatura cu aceasta modalitate cel putin originala de comunicare si promovare. „Am vrut sa le facem o supriza placuta clientilor”, apreciaza acesta.

Ramane de vazut daca acesta a fost primul si ultimul calendar de acest fel scos de banca ruseasca, dupa ce ieri a anuntat ca a fost preluata de britanicii de la Barclays, peste 745 mil. dolari. Tranzactia se va finaliza in vara acestui an. Expobank este printre primele 50 de banci rusesti, avand 32 de sucursale, 1.300 de angajati, active de 186 mil. dolari si un portofoliu de 250.000 de clienti.

www.bankingblog.ro
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos