Cele mai importante studii de piata BankingNews

Cele mai importante studii de piata BankingNews

Publicatia online www.bankingnews.ro a realizat pana in prezent numeroase analize privind activitatea bancilor pe cateva segmente extrem de importante pentru o institutie de profil: credite, depozite, carduri, internet banking si private banking. Aceste ample materiale sunt disponibile tuturor cititorilor contra cost la rubrica "Studii de piata" din cadrul site-ului. Publicatia noastra deruleaza, pana la 31

Publicatia online www.bankingnews.ro a realizat pana in prezent numeroase analize privind activitatea bancilor pe cateva segmente extrem de importante pentru o institutie de profil: credite, depozite, carduri, internet banking si private banking. Aceste ample materiale sunt disponibile tuturor cititorilor contra cost la rubrica "Studii de piata" din cadrul site-ului. Publicatia noastra deruleaza, pana la 31 decembrie 2010, o campanie promotionala pentru cele 5 analize luate in discutie, care are in vedere un cost de numai 25 EUR (plus TVA), fata de pretul stadard de 50 EUR (plus TVA). Pentru a benefecia de aceasta reducere considerabila este necesar sa transmiti o comanda la adresa de email gabriela.dinu @ bankingnews.ro pentru emiterea unei facturi proforme, care trebuie sa cuprinda datele de facturare ale persoanei fizice sau juridice.

Ce cumpar si cat platesc?

5 studii de piata BankingNews la pretul de 25 EUR plus TVA

* Cum isi impart bancile piata de Private Banking (click aici pentru detalii)
* Topul bancilor pe piata de Internet Banking (click aici pentru detalii)
* Topul bancilor pe piata cardurilor (click aici pentru detalii)
* Topul bancilor pe piata economisirii (click aici pentru detalii)
* Cum isi impart bancile piata creditelor (Click aici pentru detalii)

IMPORTANT. Campania promotionala este valabila numai in cazul achizitionarii tuturor celor 5 studii de piata enumerate mai sus si se adreseaza numai clientilor care doresc sa achite contravaloarea materialelor prin transfer bancar.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos