CEC deschide din nou conturi pentru plata pensiilor

Incepand cu 01 ianuarie 2007, CEC vine in intampinarea clientilor sai pensionari, acceptand noi solicitari de plata a pensiei, atat in conturi bancare, cat si in conturi de card. CEC si CNPAS au semnat, in ultimele zile ale anului trecut, o noua conventie prin care sunt stabilite coordonatele acestei colaborari. Astfel, orice persoana care doreste

Incepand cu 01 ianuarie 2007, CEC vine in intampinarea clientilor sai pensionari, acceptand noi solicitari de plata a pensiei, atat in conturi bancare, cat si in conturi de card.

CEC si CNPAS au semnat, in ultimele zile ale anului trecut, o noua conventie prin care sunt stabilite coordonatele acestei colaborari. Astfel, orice persoana care doreste sa isi primeasca drepturile banesti aferente pensiei intr-un cont deschis la banca noastra, o poate face din nou, incepand cu acest an.

Pentru clientii pensionari care vor opta pentru un card, CEC pune la dispozitie cea mai mare retea electronica de eliberare de numerar prin card din Romania, accesibila in aproape 1.400 unitati din mediul urban si rural. Avantajul principal al primirii pensiei pe card este faptul ca detinatorul cadrului nu mai este legat de programul bancii, avand acces permanent la pensia proprie. Accesul permanent este dat atat de posibilitatea retragerii de bani de la bancomatele CEC (fara comision) sau ale altor banci (cu comision), cat si pentru efectuarea de plati la comercianti.

In prezent, peste 400.000 de clienti au conturi de plata a pensiei deschise la CEC.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos