CEC da credite ipotecare fara avans!

CEC da credite ipotecare fara avans!

Daca BRD limiteaza creditarea ipotecara, CEC vine astazi in premiera cu un nou produs, unul care te ajuta practic sa-ti vezi mult visata casa: credit fara avans pana la 80 de ani. Casa de Economii si Consemnatiuni ofera de astazi, 13 februarie, un credit ipotecar fara avans sau cu un avans de pana la 15%

Daca BRD limiteaza creditarea ipotecara, CEC vine astazi in premiera cu un nou produs, unul care te ajuta practic sa-ti vezi mult visata casa: credit fara avans pana la 80 de ani. Casa de Economii si Consemnatiuni ofera de astazi, 13 februarie, un credit ipotecar fara avans sau cu un avans de pana la 15% din suma imprumutata, cu dobanda variabila de 9,58% pe an si un termen de gratie de cel mult 750 de zile, in functie de perioada de tragere, a anuntat miercuri banca. Creditul ipotecar se poate solicita atat in lei, cat si in euro sau dolari, suma maxima care poate fi imprumuta este nelimitata, iar termenul de rambursare poate ajunge la 35 de ani, se arata in comunicat.

La plata ratei se acorda o perioada de gratie de pana la 360 de zile, in functie de durata de creditare, iar pentru constructia unei locuinte, in functie de perioada de tragere, poate ajunge chiar pana la 750 de zile.

La calculul venitului net pe baza caruia se acorda creditul ipotecar CEC tine cont de toate veniturile certe ale familiei, cu caracter de permanenta pe toata durata de creditare. Pot apela la acest credit persoanele cu varsta de peste 18 ani, iar pana la ultima scadenta clientul nu trebuie sa depaseasca 80 de ani, se mai arata in comunicat.
 
Creditul ipotecar poate fi utilizat pentru cumpararea sau construirea de locuinte, pentru consolidarea, extinderea sau amenajarea celor existente, sau pentru cumpararea de terenuri.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos