CEC Bank si MasterCard Europe lanseaza serviciul de transfer de bani MoneySend

CEC Bank si MasterCard Europe lanseaza serviciul de transfer de bani MoneySend

CEC Bank si MasterCard Europe aduc in Romania, in premiera pentru spatiul comunitar european, serviciul MoneySend. Acesta permite detinatorilor de carduri emise de CEC Bank sa trimita bani catre orice persoana care detine un card MasterCard sau Maestro emis in Romania sau intr-o serie de tari europene, de institutii financiare certificate pentru acest serviciu. Transferurile

CEC Bank si MasterCard Europe aduc in Romania, in premiera pentru spatiul comunitar european, serviciul MoneySend. Acesta permite detinatorilor de carduri emise de CEC Bank sa trimita bani catre orice persoana care detine un card MasterCard sau Maestro emis in Romania sau intr-o serie de tari europene, de institutii financiare certificate pentru acest serviciu. Transferurile se pot realiza simplu si rapid, prin intermediul bancomatelor CEC Bank. De asemenea, posesorii de carduri MasterCard CEC Bank vor putea primi bani expediati de detinatorii de carduri MasterCard sau Maestro emise de banci din tara si strainatate certificate pentru a expedia bani prin serviciul MoneySend MasterCard.

Domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a precizat:

„La patru ani de la rebranding, CEC Bank anunta o premiera pe piata bancara romaneasca si europeana, prin lansarea, in parteneriat cu MasterCard, a serviciului MoneySend. Acesta nu este singurul eveniment inregistrat pe segmentul carduri, banca lansand in aceasta luna si cardul de debit MasterCard Gold, prin care marcheaza intrarea pe un segment nou de piata – clientii premium. Lansarea noilor produse si servicii demonstreaza interesul pe care banca noastra il acorda extinderii portofoliului prin introducerea de produse sigure si de calitate”.

Referindu-se la serviciul MoneySend, domnul Andrei Liviu Stamatian, Prim-Vicepresedintele CEC Bank, a explicat:

„Trimiterile se realizeaza foarte simplu, prin intermediul bancomatelor CEC Bank, in limita a 4.500 de lei pe luna, per card. Persoanele care detin un card MasterCard de la CEC Bank si doresc sa trimita bani unei persoane aflate in tara sau in strainatate trebuie sa mearga la orice ATM CEC Bank, sa aleaga optiunea de transfer prin MoneySend si sa tasteze numarul de card al destinatarului si valoarea transferului. Operatiunea se va finaliza in conditiile in care banca emitenta a cardului de destinatie este inrolata in serviciul MoneySend. Inainte de confirmarea transferului, pe ecran va fi afisat comisionul perceput pentru suma respectiva. La final, bancomatul elibereaza chitanta pe care se specifica suma trimisa si comisionul, iar aceasta chitanta reprezinta dovada transferului. Valoarea comisionului este de 6,75 lei pentru sume de pana la 850 de lei, inclusiv, si de 1,5% din valoarea sumei trimise, pentru sumele ce depasesc 850 de lei. Banii expediati intra in contul destinatarului imediat dupa transfer sau in ziua urmatoare, iar pentru operatiunea de primire de bani pe conturi de card CEC Bank nu percepe niciun comision”.

„Lansarea acestui serviciu in parteneriat cu CEC Bank vine pe fondul unei necesitati reale si reprezinta o premiera importanta: Romania devine prima tara din Uniunea Europeana in care clientii unei banci pot trimite bani prin serviciul MasterCard MoneySend catre alti posesori de carduri MasterCard sau Maestro. Este foarte important sa ai certitudinea ca poti transfera bani printr-un sistem sigur si rapid si la preturi convenabile. Serviciul MasterCard MoneySend de la CEC Bank are toate aceste avantaje si, in plus, ofera garantia unui nume cu rezonanta pentru romani – CEC Bank, si expertiza internationala a MasterCard”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Romania si Republica Moldova, MasterCard Europe.

MoneySend este un serviciu anuntat de MasterCard, in premiera globala, in anul 2010. Pana in acest moment, serviciul este disponibil in mai multe tari din Europa (pe partea de primire), printre care: Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Croatia, Cehia, Federatia Rusa, Turcia, Slovacia, Slovenia si Romania.

Continuand politica de diversificare a portofoliului de produse si servicii bancare, CEC Bank a lansat in aceasta luna un alt produs in parteneriat cu MasterCard: cardul de debit MasterCard Gold, intrand astfel pe un nou segment de piata, clientii premium.

Principalele beneficii ale cardului de debit MasterCard Gold CEC Bank sunt urmatoarele:
– Restituirea lunara a 0,5% din valoarea tranzactiilor comerciale;
– Programe nationale si internationale de beneficii si reduceri;
– Servicii de asigurari si asistenta pentru calatoriile in strainatate;
– Retrageri numerar cu comision 0% de la orice ATM din lume, in situatia detinerii in banca de disponibilitati cumulate in valoare de 50.000 EUR sau echivalent in LEI.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos