CEC Bank majoreaza plafonul de garantare aferent programului Prima Casa 4

CEC Bank majoreaza plafonul de garantare aferent programului Prima Casa 4

CEC Bank a obtinut o noua majorare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa 4, cu suma de 20 milioane euro. Clientii sunt in continuare asteptati in orice unitate CEC Bank in vederea depunerii documentatiei necesare pentru accesarea creditului pentru achizitionarea/construirea unei locuinte. Avantajele creditului “Prima noastra casa” oferit de CEC Bank constau in:

CEC Bank a obtinut o noua majorare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa 4, cu suma de 20 milioane euro. Clientii sunt in continuare asteptati in orice unitate CEC Bank in vederea depunerii documentatiei necesare pentru accesarea creditului pentru achizitionarea/construirea unei locuinte.

Avantajele creditului “Prima noastra casa” oferit de CEC Bank constau in:
– dobanda avantajoasa, atat in lei (ROBOR 3M + 1,9 p.p.), cat si in euro (EURIBOR 3M + 4 p.p.);
– durata maxima de finantare de 30 de ani;
– perioada de gratie stabilita in functie de perioada de creditare;
– aport propriu in valoare de minimum 5% din pretul de achizitie/costul de construire a locuintei;
– fara comisioane din partea Bancii;
– acceptarea de codebitori de catre Banca in vederea completarii veniturilor solicitantului;
– posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking gratuit pentru primele 3 luni, pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanzi, rate), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite);
– posibilitatea obtinerii unui card de credit in baza analizei aceleiasi documentatii.

“Prin aceasta noua majorare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa 4, CEC Bank continua sa puna la dispozitia clientilor sai una dintre cele mai bune oferte existente pe piata. Accesand creditul Prima noastra casa de la CEC Bank, clientii nostri beneficiaza de dobanzi atractive atat in lei cat si in euro, fara comisioane din partea Bancii”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre creditul “Prima noastra casa” pot fi obtinute apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor persoane fizice.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos