CEC Bank incurajeaza economiile pe termen lung

CEC Bank incurajeaza economiile pe termen lung

CEC Bank a lansat Depozitul pe termen lung, un nou produs de economisire in lei pentru persoane fizice, cu termene de constituire de 18, 24, 30 sau 36 luni. Valoarea minima a depozitului este de 500 lei, iar la scadenta suma depozitului si dobanda cuvenita se vireaza in contul curent. Nu se percepe comision de

CEC Bank a lansat Depozitul pe termen lung, un nou produs de economisire in lei pentru persoane fizice, cu termene de constituire de 18, 24, 30 sau 36 luni.

Valoarea minima a depozitului este de 500 lei, iar la scadenta suma depozitului si dobanda cuvenita se vireaza in contul curent. Nu se percepe comision de retragere numerar in ziua de scadenta. De asemenea, pentru conturile curente deschise persoanelor fizice, CEC Bank nu percepe comision de deschidere sau de administrare lunar/anual.

Rata anuala a dobanzii este variabila, fiind actualizata semestrial in functie de rata dobanzii de politica monetara a BNR. Astfel, pentru termenele de constituire de 18 si 24 luni, dobanda anuala bonificata este egala cu rata dobanzii de politica monetara a BNR la care se adauga 0,50 p.p., iar pentru termenele de constituire de 30 si 36 luni, dobanda anuala bonificata este egala cu rata dobanzii de politica monetara a BNR la care se adauga 0,75 p.p.

In prezent, dobanzile practicate la Depozitul pe termen lung sunt urmatoarele:

Termen/Dobanda*
18 luni – 5,75%
24 luni – 5,75%
30 luni – 6,00%
36 luni – 6,00%
*Nivelul anual al ratei dobanzii de politica monetara a BNR este de 5,25%.

De sumele depuse in depozitele pe termen lung se poate dispune la oricare unitate CEC Bank. De asemenea, clientii au posibilitatea efectuarii operatiunilor de constituire si lichidare a depozitelor prin intermediul Serviciului Internet Banking, 7 zile din 7, 24 ore din 24.

“Prin lansarea Depozitului pe termen lung, CEC Bank continua politica de diversificare a gamei de produse si totodata de fidelizare a clientelei si atragere de noi clienti”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre acest produs de economisire pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos