CEC Bank elimina comisionul de restructurare a creditelor

CEC Bank elimina comisionul de restructurare a creditelor

CEC Bank vine in sprijinul clientilor care intampina dificultati la rambursarea creditelor, eliminand din data de 7 februarie a.c. comisionul perceput in cazul restructurarii creditelor destinate persoanelor fizice, pentru toate produsele de creditare din oferta curenta, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii.  Pentru aplicarea solutiilor de restructurare, clientii trebuie sa faca dovada reducerii

CEC Bank vine in sprijinul clientilor care intampina dificultati la rambursarea creditelor, eliminand din data de 7 februarie a.c. comisionul perceput in cazul restructurarii creditelor destinate persoanelor fizice, pentru toate produsele de creditare din oferta curenta, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. 

Pentru aplicarea solutiilor de restructurare, clientii trebuie sa faca dovada reducerii veniturilor fata de momentul contractarii creditelor. De asemenea, reamintim ca banca noastra ofera persoanelor fizice care aveau credite in derulare la data de 21.06.2010, posibilitatea de a opta pentru o dobanda calculata dupa formula de calcul a dobanzii valabila anterior acestei date, respectiv dobanda de baza a bancii, Prime Rate (PR) + Marja, in baza prevederilor Legii nr. 288/2010 pentru aprobarea OUG nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos