CEC Bank a lansat un nou credit punte pentru finantarea capitalului de lucru

CEC Bank a lansat un nou credit punte pentru finantarea capitalului de lucru

CEC Bank a incheiat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Conventia privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii ajutoarelor de stat pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor, respectiv a bunastarii

CEC Bank a incheiat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Conventia privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii ajutoarelor de stat pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor, respectiv a bunastarii si protectiei porcinelor.

Astfel, incepand cu data de 7 februarie 2012, CEC Bank lanseaza un nou produs de creditare destinat beneficiarilor eligibili pentru finantarea capitalului de lucru, pentru desfasurarea activitatilor curente, inclusiv pentru plata obligatiilor catre bugetul de stat si celelalte bugete.

Categoriile de clienti eligibili care pot accesa aceste credite sunt reprezentate de persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale, constituite potrivit OUG nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale, cu modificarile ulterioare, si/sau persoane juridice care detin/cresc sau exploateaza pasari/porcine, individual sau in forme juridice, in scopul obtinerii productiei agricole.

Creditele se acorda in LEI, iar valoarea creditului poate fi de pana la 80% din valoarea sumelor mentionate in adeverintele emise de APIA.

Costurile practicate de CEC Bank pentru finantarea acestor clienti sunt urmatoarele:
– dobanda: intre 9,5% si 10,5%, in functie de clasa de performanta financiara in care se incadreaza clientul;
– comision de gestiune de 0,25% aplicat la valoarea acordata si perceput la fiecare utilizare.

Creditele beneficiaza de garantia emisa de FGCR, care reprezinta un procent de pana la 80% din valoarea creditului acordat. In completare, clientul prezinta bancii un bilet la ordin in alb, ipoteca mobiliara pe conturile deschise la banca si ipoteca asupra sumelor cuvenite beneficiarilor de la APIA, conform adeverintelor eliberate.

“Prin lansarea acestui credit, CEC Bank continua sa acorde sprijin clientilor care solicita finantare pentru desfasurarea activitatilor in domeniul agriculturii. Clientii beneficiaza de dobanzi si comisioane avantajoase iar rambursarea creditelor se va face integral la data primirii sumelor cuvenite beneficiarilor, dar nu mai tarziu de data stabilita in Conventia incheiata de banca cu APIA si FGCR sau in actele aditionale ulterioare”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre acest produs de creditare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor din domeniul agriculturii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos