CEC Bank a dat startul programului Prima Casa 2010. Afla detalii…

CEC Bank a dat startul programului Prima Casa 2010. Afla detalii…

CEC Bank acorda de luni credite pentru Prima Casa, la care percepe o dobanda variabila egala cu ROBOR la 3 luni + 1,9 puncte procentuale pentru imprumuturile in lei, respectiv EURIBOR la 3 luni + 4 puncte procentuale pentru cele in euro, a anuntat banca intr-un comunicat. "Rata dobanzii se va modifica trimestrial, pe toata

CEC Bank acorda de luni credite pentru Prima Casa, la care percepe o dobanda variabila egala cu ROBOR la 3 luni + 1,9 puncte procentuale pentru imprumuturile in lei, respectiv EURIBOR la 3 luni + 4 puncte procentuale pentru cele in euro, a anuntat banca intr-un comunicat. "Rata dobanzii se va modifica trimestrial, pe toata durata contractului, in functie de variatia dobanzii de baza ROBOR 3 luni sau EURIBOR 3 luni, la datele de 1 ianuarie, 1 aprilie, 1 iulie si 1 octombrie. Pana la 1 aprilie 2010, dobanda anuala practicata la acest produs este de 8,87% pentru lei, respectiv 4,7% pentru euro", se mai arata in comunicat.

Durata maxima de finantare este de 30 de ani, varsta maxima la data rambursarii integrale a creditului este de 80 de ani, iar perioada maxima de gratie este de 180 de zile.

Clientii pot accesa creditele oferite de CEC Bank in cadrul celei de-a doua etape a programului Prima Casa prin cele 1.320 de unitati teritoriale ale bancii.

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a alocat CEC Bank un plafon de 21,5 milioane euro pentru acest an.

Plafonul total alocat in 2010 celor 21 de banci implicate in acest program este de 700 milioane euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos