CEC a lansat cel mai ieftin card de credit

CEC a lansat cel mai ieftin card de credit

CEC a lansat primul card de credit pentru persoane fizice, sub sigla MasterCard. Dobanda perceputa pentru sumele utilizate este de doar 17,5%, cea mai mica de pe piata bancara in prezent. Cardul CEC poate fi utilizat pentru plati electronice si pentru retragere de numerar de la ATM-uri si EPOS-uri, atat in tara cat si in

CEC a lansat primul card de credit pentru persoane fizice, sub sigla MasterCard. Dobanda perceputa pentru sumele utilizate este de doar 17,5%, cea mai mica de pe piata bancara in prezent. Cardul CEC poate fi utilizat pentru plati electronice si pentru retragere de numerar de la ATM-uri si EPOS-uri, atat in tara cat si in strainatate. Banca nu percepe dobanda pentru sumele utilizate intre 11 mai si sfarsitul lunii august. … –

Limita minima disponibila pe card este de 500 de lei, iar cea maxima poate ajunge la 50.000 lei, dar nu mai mult de trei venituri nete lunare. Potrivit vicepresedintelui CEC, Cristian Tudorancea: “ cardul de credit CEC este extrem de competitiv, fiind actualmente pentru clientela cel mai avantajos card de credit standard. In viitorul apropiat echipa de carduri de la CEC isi va canaliza eforturile spre impulsionarea vanzarii de carduri, precum si catre dezvoltarea de servicii suplimentare atasate produselor card. De asemenea, reteaua de eliberare numerar prin card a CEC va fi extinsa in continuare, urmand sa atinga in cursul anului 2006 aproximativ 1.200 de ghisee dotate cu EPOS si 400 de echipamente ATM”. La randul sau, presedintele CEC, Eugen Radulescu a precizat ca, in prezent, se urmareste o crestere a cotei de piata la putin peste 5%, prin lansarea de noi produse si servicii bancare.

Contul accesat prin intermediul cardului MasterCard CEC reprezinta o linie de credit pentru nevoi personale, cu rambursare lunara de minimum 2,5% din fondul utilizat. Reinnoirea plafonului se face dupa fiecare operatiune. In cazul platilor la comercianti, cardul beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 59 de zile calendaristice.

La stabilirea limitei de creditare se iau in calcul, pe langa salariu, veniturile provenind din pensii, chirii, rente, dividende si chiar veniturile lunare ale sotului/sotiei.

Promotie

Unitatile CEC nu vor percepe dobanda la sumele utilizate in perioada 11.05 – 31.08.2006. Promotia este valabila doar pentru platile la comercianti, nu si pentru retragerile de numerar.

Avantaje:

Detinatorul unui card de credit CEC are posibilitatea de a atasa la cont pana la patru carduri suplimentare. De asemenea, isi poate schimba codul PIN la ATM-urile CEC si sa inscrie gratuit cardul in sistemul international 3D Secure, pentru tranzactii securizate pe Internet. Totodata, titularul contului de card primeste rapoarte lunare de activitate. Acestea cuprind tranzactiile efectuate, locurile in care s-au efectuat plati sau retrageri de numerar, taxele si comisioanele retinute de banca si suma minima de plata.

In cazul operatiunilor de eliberare de numerar de la bancomate, limita zilnica de retragere este de pana la 3.500 lei pe zi, in cadrul disponibilului din cont.
Pentru a raspunde nevoilor publicului, din data de 15 mai a.c., CEC isi schimba programul. Astfel, unitatile Casei de Economii si Consemnatiuni vor fi deschise intre orele 8.30 si 18.30, fara pauza intre orele 12 si 14.

Nicoleta Margineanu

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos