CEC a informatizat complet peste 1.000 de agentii

CEC a informatizat complet peste 1.000 de agentii

In mai putin de doi ani de la demararea proiectului, sistemul informatic al CEC a fost extins in peste 1.000 de agentii ale bancii. “Este un proiect deosebit de important pentru noi, intrucat permite derularea activitatii bancare in aceste agentii in timp real, online cu bazele de date. Fiecare tranzactie bancara este corect derulata si

In mai putin de doi ani de la demararea proiectului, sistemul informatic al CEC a fost extins in peste 1.000 de agentii ale bancii. “Este un proiect deosebit de important pentru noi, intrucat permite derularea activitatii bancare in aceste agentii in timp real, online cu bazele de date. Fiecare tranzactie bancara este corect derulata si inregistrata in evidentele bancii, direct de catre functionarul bancar, acesta utilizand aplicatii dedicate activitatii sale”, declara Eugen Radulescu, presedintele CEC.

“Pe langa costuri mai reduse, cresc siguranta si operativitatea tranzactiilor. Modernizarea sistemului informatic, inceputa in anul 2005, este continuata in acest an, cand se va trece si la modernizarea agentiilor CEC si un program intensiv de pregatire a personalului bancar”, a mai declarat Eugen Radulescu.

Investitia in sistemul informatic al CEC a fost inceputa in urma cu doi ani si a depasit 11 milioane de  euro. Banca are o retea teritoriala de 1.392 de agentii, distribuita la nivelul intregii tari. Corespunzator, si reteaua IT a bancii este cea mai extinsa.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos