CEC a incheiat un protocol pentru finantarea IMM-urilor

CEC a incheiat un protocol pentru finantarea IMM-urilor

CEC a semnat cu Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) si cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) un protocol de colaborare in vederea implementarii si derularii “Programului national multianual pe perioada 2002-2009”. Protocolul are in vedere sustinerea investitiilor realizate de catre intreprinderi nou infiintate

CEC a semnat cu Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) si cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) un protocol de colaborare in vederea implementarii si derularii “Programului national multianual pe perioada 2002-2009”. Protocolul are in vedere sustinerea investitiilor realizate de catre intreprinderi nou infiintate si microintreprinderi. Prin acelasi program vor fi sustinute si investitiile de retehnologizare si modernizare a IMM.

Protocolul incheiat se refera la acordarea de alocatii financiare nerambursabile IMM-urilor din anumite domenii de activitate, in sume care pot ajunge pana la 50.000 euro, in anumite conditii.

"Demararea acestui parteneriat cu ANIMMC si FNGCIMM se inscrie in strategia CEC de stimulare a dezvoltarii segmentului de intreprinderi micro, mici si mijlocii, motorul expansiunii economiei romanesti. Totodata, raspundem solicitarilor clientilor nostri oferindu-le un portofoliu complex de produse si servicii", a declarat Gabriele Tudor, vicepresedinte CEC.

Data de la care vor putea fi accesate aceste fonduri va fi facuta publica pe site-ul CEC si pe cel al ANIMMC, cu cel putin 15 zile inainte.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos