CEC a implinit un an de la emiterea primelor carduri

La implinirea unui an de la emiterea primelor carduri, CEC raporteaza un portofoliu de aproximativ 180.000 de carduri in circulatie, din care 14% sunt carduri de credit. Indicatorii activitatii de carduri la CEC la data de 08.12.2006 Carduri emise circa 180.000, din care aproximativ 25.000 de credit EPOS-uri operationale 1.260 echipamente EPOS la ghiseele CEC

La implinirea unui an de la emiterea primelor carduri, CEC raporteaza un portofoliu de aproximativ 180.000 de carduri in circulatie, din care 14% sunt carduri de credit.

Indicatorii activitatii de carduri la CEC la data de 08.12.2006

Carduri emise circa 180.000, din care aproximativ 25.000 de credit
EPOS-uri operationale 1.260 echipamente EPOS la ghiseele CEC
ATM-uri instalate 323

Printre realizarile importante ale bancii, in domeniul cardurilor, in anul 2006, se numara proiectul de securizare a tranzactiilor Internet (lansat in aprilie 2006), precum si lansarea pe piata a primului card de credit al CEC pentru persoane fizice (mai 2006).

Concomitent, a fost extinsa reteaua CEC de acceptare carduri, respectiv instalarea de noi ATM-uri (fata de cele 138 puse in functiune in decembrie 2005), precum si dotarea unitatilor CEC cu echipamente EPOS, pentru operatiuni de eliberare numerar prin card. De asemenea, au fost implementate o serie de proiecte tehnice, cu efect direct in calitatea si flexibilitatea produselor card si a serviciilor atasate.

"In prezent, CEC ofera cel mai performant card de credit din punct de vedere al raportului calitate/pret, fiind singura banca din Romania care a diminuat dobanda la credit card sub 18% pe an si singura care ofera perioada de gratie de pana la 59 de zile la plata dobanzii, pentru tranzactiile comerciale prin card", a declarat Eduar Possler, directorul directiei de carduri a CEC.
"Cardurile VISA Electron CEC s-au bucurat si se bucura de un real succes, atat in varianta debit standard, cat si in varianta debit cu facilitate de descoperire de cont (card de salariu), fiind acum oferite si pensionarilor care doresc un mijloc de acces modern si flexibil la drepturile banesti incasate prin CEC", a mai adaugat sursa citata.

Reteaua CEC de eliberare numerar prin card este in prezent alcatuita din 1.260 echipamente EPOS si peste 320 ATM-uri, urmand sa creasca pana la sfarsitul anului cu inca 62 echipamente ATM.

Srsa: NO-Cash

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos