Cea mai utila revista pentru clientii bancilor

12 octombrie 2006

Toamna nu este numai anotimpul vinului, ci si al caselor, mai precis al ofertelor imobiliare. Cel putin aceasta este situatia in Capitala, unde targuri „de case" se organizeaza aproape saptamanal in ultima luna. Una dintre cele mai importante manifestari de profil va avea loc saptamana viitoare, la World Trade Plaza Sofitel. De data aceasta, pe langa o bogata oferta imobiliara, vizitatorii vor avea la dispozitie si un instrument care sa ... ii ajute in alegerea inteligenta a finantarii necesare pentru achizitionarea sau constructia noii case.

Este vorba despre revista „Newsletter BankingNews - Bani pentru case", editata de trustul de presa on-line Multi Media Net, si care va fi oferita gratuit tuturor vizitatorilor Targului National Imobiliar. Evenimentul se va desfasura in perioada 18-22 octombrie la World Trade Plaza Sofitel. Publicatia va oferi cititorilor sfaturi practice pentru alegerea celui mai bun credit pentru locuinte, „trucuri" pentru a putea indeplini conditiile bancii referitoare la avansul si venitul necesare pentru contractarea unui astfel de imprumut, dar si informatii complete despre cele mai noi si interesante produse bancare destinate celor care vor sa-si cumpere o casa. Astfel, creditele in franci elvetieni si yeni japonezi, precum si sofisticatul credit „punte" au parte de o analiza amanuntita. De asemenea, „Bani pentru case" va contine si prezentarea detaliata a tuturor creditelor imobiliar/ipotecare aflate in portofoliul bancilor din Romania.

La editia „de toamna" a Targului National Imobiliar (TNI) vor participa aproximativ 40 de firme – developeri, companii imobiliare si de constructii, producatori de mobila. La acestea se adauga bancile, la aceasta editie a targului urmand sa fie prezente cu standuri Bancpost, BCR si Banca Romaneasca. Pe langa partea expozitionala, Targul National Imobiliar propune si o sectiune de dezbateri, ce se va desfasura pe 19 octombrie, in cadrul Conferintei Nationala Imobiliare. Este pregatita piata imobiliara din Romania pentru intrarea in Europa? Care sunt cele mai atractive proiecte imobiliare? Se implica autoritatea publica in dezvoltarea proiectelor rezidentiale? Care sunt cele mai bune variante de finantare... sunt numai cateva dintre subiectele care vor fi dezbatute in cadrul evenimentului de catre analisti, finantisti, dezvoltatori si, nu in ultimul rand, de public. Pentru mai multe detalii despre despre TNI si evenimentele care se vor desfasura in cadrul acestuia se pot gasi pe pagina www.targimobiliar.ro.

Asa ca pentru a descoperi cea mai buna oferta de locuinte pentru tine, dar si creditul potrivit pentru noua locuinta, nu trebuie decat sa treceti saptamana viitoare pe la Targul National Imobiliar de la  World Trade Plaza Sofitel, intre orele 10.00 si 18.00. Nu uitati de www.banipentrucase.ro, publicatia care va tine la curent cu noutatile de pe piata creditelor ipotecare.

Bogdan Popescu
[email protected]

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro