Cea mai tare parodie bancara

Cea mai tare parodie bancara

Fane Trotil si Asociatii, un nou jucator de pe piata bancara, a lansat un produs inedit: creditul "un deget". Particularitatile imprumutului se refera la usurinta cu care se poate accesa: fara buletin, fara giranti si fara carte de munca. De asemenea, caracteristic acestui credit sunt si "spiridusii racketi", care intervin in relatia client-banca dupa sase

Fane Trotil si Asociatii, un nou jucator de pe piata bancara, a lansat un produs inedit: creditul "un deget". Particularitatile imprumutului se refera la usurinta cu care se poate accesa: fara buletin, fara giranti si fara carte de munca. De asemenea, caracteristic acestui credit sunt si "spiridusii racketi", care intervin in relatia client-banca dupa sase luni de la acordarea banilor in cazul in care nu a fost achitata o rata scadenta.

Acest paragraf nu constituie o informatie de ultima ora, ci scenariul unei parodii publicitare, in care personajul principal din reclamele Bancii Transilvania – Zanul – este imitat si caricaturizat. In fapt, spotul publicitar nu face referire la o institutie de credit anume, ci la ideea de banca in general. Cum zilele acestea nu exista jurnal de stiri in care sa nu se pomeneasca despre incorectitudinea bancilor din Romania, care incearca sa profite la maximum de clientii lor, pe care ii supune unor cresteri succesive de dobanda si comisioane, ne-am gandit sa mai detensionam atmosfera. Asa ca va invitam sa vizionati aceasta parodie bancara: click aici. Garantat o sa radeti cu lacrimi.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos