Cea mai noua banca de pe piata vine sa finanteze achizitia de masini

Cea mai noua banca de pe piata vine sa finanteze achizitia de masini

In ultimele zile ale lunii trecute, o noua banca a aparut pe piata romaneasa. Este vorba despre Finicredito, susidiara a grupului financiar portughez Finibanco. Noua banca va functiona cu statutul de sucursala a bancii-mama, fiind a 11-a sucursala a unei banci dintr-un stat membru al Uniunii Europene deschisa in Romania. Finicredito este divizia Finibanco specializata

In ultimele zile ale lunii trecute, o noua banca a aparut pe piata romaneasa. Este vorba despre Finicredito, susidiara a grupului financiar portughez Finibanco. Noua banca va functiona cu statutul de sucursala a bancii-mama, fiind a 11-a sucursala a unei banci dintr-un stat membru al Uniunii Europene deschisa in Romania.

Finicredito este divizia Finibanco specializata in credite de consum, in special catre achizitia de autovehicule. Banca are sediul in Voluntari si a primit dreptul de incepere a acivitatii din partea BNR de la 19 noiembrie. Pentru a putea patrunde pe o piata foarte competitiva precum cea a finantarii achizitiilor de masini, portughezii sunt in cautarea in specialisti de vanzari pe acest demeniu. Astfel, Finicredito ofera pe site-ul de recrutare ejobs.ro posturi pe doua pozitii, reprezentant de vanzari junior si senitor, ambele pentru Capitala. Pentru ambele se solicita experienta de peste 3 ani in vanzari si o buna cunoastere a pietei auto si retelelor de dealeri auto. Principalele produse ce vor fi oferite de institutia portugheza in Romania sunt creditele pentru achizitionarea de automobile (noi si second-hand) si leasingul auto.

Finibanco este al doilea grup financiar portughez care a intrat pe piata romaneasca, dupa Millennium bcp, care insa si-a deschis o filiala locala – Millennium Bank. Grupul Finibanco avea active totale de 2,7 miliarde euro si o retea de 142 de unitati la sfarsitul lunii septembrie din acest an si afisase un profit consolidat de 18,4 milioane euro pentru primele noua luni din 2007. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos