Cea mai mare dauna din istoria pietei de asigurari din Romania

Cea mai mare dauna din istoria pietei de asigurari din Romania

Incendiul de la complexul comercial “Dragonul Rosu”, detinut de Niro Investment, ar putea provoca cea mai mare dauna din istoria pietei de asigurari din tara noastra. Marie Kovářová, Director General Generali Asigurari a confirmat faptul ca Niro Investment, care detine centrul comercial “Dragonul Rosu”, este asigurat Generali Asigurari incepand cu anul 2010. "In baza politei

Incendiul de la complexul comercial “Dragonul Rosu”, detinut de Niro Investment, ar putea provoca cea mai mare dauna din istoria pietei de asigurari din tara noastra. Marie Kovářová, Director General Generali Asigurari a confirmat faptul ca Niro Investment, care detine centrul comercial “Dragonul Rosu”, este asigurat Generali Asigurari incepand cu anul 2010. "In baza politei de asigurari complexe de daune materiale la bunuri, care acopera si riscul de incendiu, ne vom ocupa de evaluarea si instrumentarea  prompta a dosarului de daune. Conform primelor estimari interne, este posibil sa asistam la cea mai mare dauna din istoria pietei de asigurari din Romania. Nu avem insa motive de ingrijorare. Generali Asigurari este un asigurator puternic si stabil din punct de vedere financiar, reasigurat la companii internationale de renume. Oricare ar fi valoarea daunei, stabilitatea financiara a Generali Asigurari nu va fi afectata. In plus, avem un renume in ceea ce priveste instrumentarea si lichidarea corecta si la timp a daunelor. Suntem de multi ani unul dintre liderii pietei de asigurari corporate, cu o experienta de 17 ani pe piata romaneasca  moderna si 179 de ani de know-how international", a precizat seful Generali Asigurari.

In acest moment, compania de asigurari este in curs de evaluare a daunelor. Pentru asigurarea unei neutralitati a acestui proces, Generali a contractat experti internationali in daune, loss adjusteri. Fiind vorba in acest caz despre o dauna de mare amploare, au fost implicate societati de experti independenti internationali, cu specializari multiple, care lucreaza cu cele mai mari companii de asigurari de pe plan international.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos