Cea mai mare companie de asigurari din Romania a deschis Sucursala sa din Slovacia

Cea mai mare companie de asigurari din Romania a deschis Sucursala sa din Slovacia

Sucursala ASTRA Asigurari din Slovacia are sediul la Bratislava si va opera sub numele de ASTRA POISTOVNA. Prima Sucursala ASTRA Asigurari in afara teritoriului Romaniei – Astra Biztosito – a fost deschisa in Ungaria in anul 2010. Decizia de extindere pe piata din Slovacia face parte din planul strategic de dezvoltare pe care ASTRA Asigurari

Sucursala ASTRA Asigurari din Slovacia are sediul la Bratislava si va opera sub numele de ASTRA POISTOVNA. Prima Sucursala ASTRA Asigurari in afara teritoriului Romaniei – Astra Biztosito – a fost deschisa in Ungaria in anul 2010.

Decizia de extindere pe piata din Slovacia face parte din planul strategic de dezvoltare pe care ASTRA Asigurari si l-a propus pentru anul in curs. Pentru inceput, ASTRA POISTOVNA va activa pe segmentele de business in care compania-mama detine pozitii importante pe piata din Romania: asigurari property, Casco si RCA. Sucursala va fi coordonata de Ondrej Zatko, fost director de vanzari al companiei slovace de asigurari Groupama, specialist cu o experienta de peste zece ani in domeniul asigurarilor in Slovacia.

Noua sucursala va functiona in conformitate cu legislatia in vigoare pe teritoriul Slovaciei. Raportarile financiare, transferul raspunderii, solvabilitatea, suportul logistic, precum si implementarea programelor de emitere electronica si tarifare vor fi sustinute de ASTRA Asigurari Romania. Vanzarea politelor de asigurare marca ASTRA Asigurari in Slovacia se va realiza atat prin metodele clasice de vanzare, cat si prin intermediul brokerilor de retea si a celor online.

Cine suntem?

ASTRA Asigurari activeaza pe piata din Romania de peste doua decenii. Compania s-a desprins in 1991 din fostul ADAS, colosul asigurarilor detinut in anii `90 de catre Statul Roman. ASTRA Asigurari a beneficiat astfel de experienta dobandita pe piata nationala si internationala, incepandu-si activitatea cu o echipa puternica de profesionisti in domeniul asigurarilor. Din 1991, compania a trecut printr-un proces de transformare si innoire, iar strategia de business adoptata in ultimii ani a dat rezultate vizibile.

In 2010 si 2011 rezultatele financiare au plasat ASTRA Asigurari in pozitia de lider de piata pe segmentele de aviatie, property si RCA. Compania s-a axat in special pe segmentul de retail si a dezvoltat parteneriate de interconectare cu cei mai importanti brokeri ai pietei, prin intermediul celui mai dinamic canal de vanzare din Romania.

ASTRA Asigurari are in portofoliu peste 60 de tipuri de produse: asigurari generale, de viata si de sanatate, cu multiple variante, ce raspund celor mai diverse optiuni de asigurare ale clientilor.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos