Cea mai mare banca de economii din Europa vine in Romania

Cea mai mare banca de economii din Europa vine in Romania

Banca spaniola La Caixa a depus la Banca Nationala a Romaniei o notificare privind intentia de a deschide o subsidiara in Romania, au declarat astazi surse bancare, citate de editia on-line a Ziarului Financiar. Institutia cu sediu central in Barcelona este cea mai mare banca de economii din Europa, al treilea grup financiar din Spania

Banca spaniola La Caixa a depus la Banca Nationala a Romaniei o notificare privind intentia de a deschide o subsidiara in Romania, au declarat astazi surse bancare, citate de editia on-line a Ziarului Financiar. Institutia cu sediu central in Barcelona este cea mai mare banca de economii din Europa, al treilea grup financiar din Spania si primul din Catalonia.

La sfarsitul anului trecut, grupul La Caixa avea active de 209 miliarde de euro. Profitul net al grupului spaniol a urcat anul la 3,025 miliarde de euro. La sfarsitul lui 2006, banca avea 5.186 de sucursale si peste 25.000 de angajati, numarul de clienti depasind 10 milioane. La Caixa este una dintre bancile spaniole care ofera serviciu de transfer de bani dedicat romanilor care muncesc in Peninsula Iberica.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos