Cea mai bizara reclama bancara

Cea mai bizara reclama bancara

ING Bank surprinde din nou, alegand sa-si promoveze cardul de salarii in locuri mai putin experimentate de institutiile financiar-bancare pentru campaniile de promovare: toaletele publice din baruri, restaurate, etc. Nu este pentru prima data cand ING Bank isi face publicitate intr-un mod neobisnuit. Imediat dupa ce si-a diversificat oferta de produse si servicii bancare pentru

ING Bank surprinde din nou, alegand sa-si promoveze cardul de salarii in locuri mai putin experimentate de institutiile financiar-bancare pentru campaniile de promovare: toaletele publice din baruri, restaurate, etc. Nu este pentru prima data cand ING Bank isi face publicitate intr-un mod neobisnuit. Imediat dupa ce si-a diversificat oferta de produse si servicii bancare pentru segmentul de retail, banca olandeza a derulat o campanie de promovare inedita in principalele statii RATB, avertizand calatorii ca se afla in proximitatea unei agentii ING Bank. Proiectul a avut rezultate foarte bune, mai ales ca apoi si alte banci au apelat la aceasta modalitate de a se face cunoscute publicului larg.

Noua reclama a ING Bank este bizara pentru ca socheaza prin felul in care a fost conceputa si prin locatia aleasa. De altfel, macheta publicitara este perfect adaptata locului, respectiv toaletei, avand un mesaj oarecum intim: "Ti-ai lasa seful sa decida ce fel de lenjerie sa porti?". Dincolo de aceasta intrebare, cu raspuns previzibil, ING Bank explica tuturor ca este bine ca fiecare sa decida ce card de salariu sa aleaga. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos