Ce zodii prefera plata cu cardul

Ce zodii prefera plata cu cardul

O mare parte din semenii nostri cred ca semnele astrale au o influenta majora asupra vietii cotidiene. Situatia financiara este o parte extrem de importanta din universul fiecarui om, astfel ca anuntul „Mercur e retrograd” se poate resfrange diferit asupra nativilor celor 12 zodii. Asociatia de Plati din Marea Britanie (APACS) a incercat sa faca

O mare parte din semenii nostri cred ca semnele astrale au o influenta majora asupra vietii cotidiene. Situatia financiara este o parte extrem de importanta din universul fiecarui om, astfel ca anuntul „Mercur e retrograd” se poate resfrange diferit asupra nativilor celor 12 zodii.

Asociatia de Plati din Marea Britanie (APACS) a incercat sa faca o legatura directa intre obiceiurile de plati ale consumatorilor britanici si semnele astrale. Institutia a publicat recent un ghid online, "Horoscopul Platilor", prezentat de no-cash.ro, in care arunca o privire plina de umor asupra acestei subtile legaturi.

Potrivit noului ghid, leii sunt cei mai slabi in administrarea PIN-urilor la cardurile pe care le utilizeaza, gemenii sunt sub orice critica in privinta managementului financiar, scorpionii sunt semnul cardului de debit in vreme ce capricornii sunt cei mai ingeniosi in administrarea finantelor proprii.

Studiul are la baza o cercetare de piata efectuata in 2006 in randul a 2.000 de consumatori adulti din Marea Britanie si releva tendinte interesante care evidentiaza particularitatile in comportamentul de plati ale celor 12 semne zodiacale.

Berbec
Berbecii sunt de o consecventa rezonabila in privinta managementului financiar. Nu se descurca cu verificarea situatiilor financiare/extraselor de cont si ar trebui sa acorde mai multa atentie pentru a identifica orice pare neobisnuit.
Taur
Taurii sunt extrem de meticulosi in privinta managementului financiar, demonstrand solide si consecvente abilitati de organizare. Totusi, sunt trasi inapoi de lenea lor sfasietoare.
Gemeni
Gemenii sunt sub orice critica in privinta managementului financiar, fiind cel mai slab semn zodiacal din punct de vedere al organizarii financiare.
Rac
Racii adora carnetele lor de cecuri si resping numerarul ca forma de plata. Ei demonstreaza o tendinta puternica de a-si verifica regulat situatia contului, insa nu sunt atat de buni atunci cand trebuie sa-si plateasca integral facturile lunare.
Leu
Leii sunt cei mai slabi in administrarea PIN-urilor la cardurile pe care le utilizeaza. Ei ar trebui sa foloseasca numere diferite.
Fecioara
Fecioarele adora sa-si inspecteze situatiile financiare cel putin o data pe luna, in special online. Ele au o preferinta pentru a pastra si evita distrugerea documentelor financiare.
Balanta
Balanta demonstreaza o distincta lipsa de interes si de atentie la detaliu in privinta managementului financiar. Sunt inceti in verificarea extraselor de cont si cand in sfarsit fac acest lucru este putin probabil sa verifice detaliile
Scorpion
Scorpionii sunt semnul cardului de debit, afisand o puternica preferinta pentru acest intrument de plata. Sunt priceputi financiar, perseverenti si, in mod special, sunt inventivi cu cardurile lor.
Sagetator
Sagetatorii nu sunt cel mai organizat semn zodiacal din punct de vedere financiar dar cu toate acestea sunt responsabili in privinta platii datoriilor pe carduri si verificarea extraselor de cont.
Capricorn
Responsabili financiar in cele mai multe domenii, capricornii sunt cei mai ingeniosi in administrarea finantelor proprii.Cu toate acestea, se comporta dezamagitor in privinta rambursarii sumelor trase pe conturile de credit card.
Varsator
Varsatorii utilizeaza atat numerarul cat si cardul de credit dar au nevoie sa-si imbunatateasca managementul situatiilor financiare.
Pesti
Pestii sunt responsabili financiar, majoritatea platind integral datoriile lunare evidentiate de extrasele contului de card, si demonstreaza o perseverenta speciala in ceea ce priveste administrarea / gestionarea situatiei financiare.

 Sursa: No-cash.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos