Ce vand bancile pe timp de criza?

Ce vand bancile pe timp de criza?

Criza financiara internationala a obligat mai multe banci sa apeleze la o serie de masuri radicale. Este si cazul unei banci din Muntenegru, Prva Banka, care a scos la licitatie o parte din cea mai mare insula a tarii. Proprietatea a fost confiscata de la un controversat om de afaceri, ce a intrat in incapacitate

Criza financiara internationala a obligat mai multe banci sa apeleze la o serie de masuri radicale. Este si cazul unei banci din Muntenegru, Prva Banka, care a scos la licitatie o parte din cea mai mare insula a tarii. Proprietatea a fost confiscata de la un controversat om de afaceri, ce a intrat in incapacitate de plata, scrie AFP. Prva Banka vrea sa vanda 37.000 de metri patrati din insula Sveti Nikola (Sfantul Nicolae), situata in apropiere de Budva, una dintre principalele statiuni de recreere din Muntenegru.

Pretul de plecare este de 28 milioane euro, scrie cotidianul Vijesti. Pana acum, partea din insula oferita spre vanzare a fost detinuta de Stankjo Subotic, un om de afaceri sarb care conducea un lant de magazine in Europa de Est. Pe numele lui Subotic a fost emis un mandat de arest de catre Interpol, dupa ce acesta a fugit din Serbia in decembrie 2007.
Insula Sveti Nikola, denumita de localnici „Hawaii”, se afla la un kilometru departare de Budva si este preferata de turistii care viziteaza Muntenegru.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos