Ce sfaturi le da Mugur Isarescu bancherilor

Ce sfaturi le da Mugur Isarescu bancherilor

Romanii vor prefera, in perioada care urmeaza, creditele in lei celor in valuta, considera Mugur Isarescu, guvernatorul BNR. El spune ca bancile comerciale au tot sprijinul BNR pentru a dezgheta creditarea. "Ne asteptam ca reluarea creditarii sa se faca preponderent in moneda nationala, mai ales pentru populatie, pentru debitorii care nu realizeaza venituri in valuta",

Romanii vor prefera, in perioada care urmeaza, creditele in lei celor in valuta, considera Mugur Isarescu, guvernatorul BNR. El spune ca bancile comerciale au tot sprijinul BNR pentru a dezgheta creditarea. "Ne asteptam ca reluarea creditarii sa se faca preponderent in moneda nationala, mai ales pentru populatie, pentru debitorii care nu realizeaza venituri in valuta", a declarat Mugur Isarescu  la conferinta in care a prezentat raportul asupra inflatiei.

Potrivit sefului bancii centrale, dobanzile la creditele in lei din economia reala au scazut pana la nivelurile similare celor de dinaintea crizei. "Scaderea dobanzilor la credite si depozite este mai vizibila pentru companii decat pentru populatie", a punctat guvernatorul..
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos