Ce oportunitati de angajare ofera Millennium Bank

Ce oportunitati de angajare ofera Millennium Bank

Abia intrata pe piata din Romania, banca portugheza Millennium ofera numeroase oportunitati de angajare. In tot acest an, noul jucator si-a facut simtita prezenta pe piata muncii, desfasurand o ampla campanie de recrutare, care sa sustina reteaua de 39 de unitati cu care a plecat la drum. Millennium este prezenta pana acum in Bucuresti, Constanta,

Abia intrata pe piata din Romania, banca portugheza Millennium ofera numeroase oportunitati de angajare. In tot acest an, noul jucator si-a facut simtita prezenta pe piata muncii, desfasurand o ampla campanie de recrutare, care sa sustina reteaua de 39 de unitati cu care a plecat la drum. Millennium este prezenta pana acum in Bucuresti, Constanta, Brasov, Bacau, Iasi, Ploiesti, Cluj, Timisoara si Oradea, si are in plan deschiderea a inca 40 de unitati anul viitor, urmand ca in 2009 reteaua sa ajunga la 100 de agentii.

Toti cei care isi doresc sa se alature echipei Millennium trebuie sa stie ca exista cateva cerinte minime: experienta profesionala relevanta pe pozitii similare, cunoasterea situatiei si tendintelor pietei financiar-bancare, abilitatea de a dezvolta un start-up business, orientare catre client, abilitatea de a lucra proactiv si de a colabora in echipa, abilitati interpersonale si motivationale puternice studii universitare, fluenta in engleza si cunostinte PC.

In prezent, oferta de joburi a bancii portugheze contine, potrivit www.bankingjobs.ro, posturi in cadrul Diviziei credite de consum, a celei specializate pe segmentul IMM-urilor, precum si in centrala. Este vorba de Manager Centru Vanzari Credite in Cluj (aplica aici), ofiter resurse umane administrare de personal (aplica aici), ofiter recrutare (aplica aici) si contabil senior (aplica aici), Manager Relatii cu Clientii Bancii IMM in Brasov (aplica aici) si Director zonal IMM in Iasi (aplica aici).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos