Ce ofera bancile la targul de joburi

Ce ofera bancile la targul de joburi

Multi tineri, avand asupra lor mape pline cu CV-uri, aglomeratie de nedescris,  angajatori coplesiti de numarul mare de candidati. Aceasta este atmosfera de la cea de-a doua editie a targului de locuri de munca "Angajatori de top", organizat la Sala Palatului si la care participa 25 de mari companii. Printre acestea si importante banci si

Multi tineri, avand asupra lor mape pline cu CV-uri, aglomeratie de nedescris,  angajatori coplesiti de numarul mare de candidati. Aceasta este atmosfera de la cea de-a doua editie a targului de locuri de munca "Angajatori de top", organizat la Sala Palatului si la care participa 25 de mari companii. Printre acestea si importante banci si societati de asigurari precum BRD, ING Bank, ING Asigurari, Credit Europe Bank, Raiffeisen Bank si Grawe. 

Majoritatea candidatilor care au luat cu asalt Sala Palatului sunt interesati de pozitii la care nu se solicita experienta, multi dintre ei fiind studenti. Potrivit institutiilor financiare prezente la targ, CV-urile depuse de candidati sunt introduse in baza de date. „In momentul in care avem o pozitie potrivita, candidatul este contactat”, ne explica un reprezent al ING Bank.

Angajatorii isi promoveaza in primul rand pozitiile de entry-level. In acest fel, incepatorii sau cei  care nu au deloc experienta au o sansa sa isi gaseasca un loc de munca. ING Asigurari de Viata vine in ajutorul studentilor cu un post in regim part-time, direct channels operator. Acest post le ofera posibilitatea de a se ocupa in continuare de scoala si in acelasi timp sa isi inceapa si o cariera. Ei se vor putea prezenta in continuare la cursuri dimineata, urmand ca in a doua parte a zilei, timp de patru ore sa se dezvolte in cariera. Chiar daca activeaza part-time in institutie ei vor beneficia de aceleasi facilitati pe care le au si cei care lucreaza ful-time. Un alt post care nu necesita experienta este oferit si de BRD Finance. Pentru acest post, operator credite, banca prefera tineri fara experienta, pe care ii va pregati ulterior.

Insa, la acest targ, se poate aplica si pentru joburi ce necesita o buna experienta. Oferta bancilor include posturi de brokeri, consilieri clientela persoane fizice sau administratori baze de date. Sunt prezente oferte si pentru posturi ce necesita o foarte mare specializare, precum cel de ‘tax manager’, job care este ofertat de ING Asigurari de Viata. „In acest moment avem, de exemplu, un post de mare specializare, tax manager, pentru care cautam candidati eligibili de ceva timp. Speram sa-l si gasim, pentru ca este intr-adevar un specialist si nu prea sunt foarte multi pe piata” , ne-a declarat un reprezentant al ING Asigurari de Viata.

Targul de joburi continua si sambata, 14 aprilie.

Cosmin Meleaca  
cosmin.meleaca@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos