Ce meciuri poti sa vezi la Euro 2008 cu cardul de credit

Ce meciuri poti sa vezi la Euro 2008 cu cardul de credit

Un loc in tribuna la un meci de la Campionatul European de Fotbal din aceasta vara este doar un vis pentru multi. Pentru cei care detin un card de credit MasterCard de la Raiffeisen Bank sau UniCredit Tiriac Bank, acest vis se poate implini. Cele doua banci ofera, prin parteneriatul cu MasterCard, sponsor oficial al

Un loc in tribuna la un meci de la Campionatul European de Fotbal din aceasta vara este doar un vis pentru multi. Pentru cei care detin un card de credit MasterCard de la Raiffeisen Bank sau UniCredit Tiriac Bank, acest vis se poate implini. Cele doua banci ofera, prin parteneriatul cu MasterCard, sponsor oficial al competitiei, premii sub forma de bilete la meciurile de la Euro 2008.

Microbistii pot alege intre cardurile celor doua banci in functie de meciurile pe care pot sa le vada. Din postura de sponsor oficial al echipei fotbal a Romaniei, Raiffeisen ofera ca premii bilete la meciurile ‘nationalei’. Detinatorii cardului de credit Raiffeisen Euro 2008 pot castiga astfel doua bilete la un meci al Romaniei in grupe in fiecare saptamana, pana pe 1 iunie, plus un premiu de 1.000 euro, bani de cheltuiala in Austria si Elvetia, locul de desfasurare al competitiei.  In total, 20 de bilete la meciurile Romaniei. Pentru a intra in promotie, trebuie sa faci o tranzactie cu acest card pana pe 1 iunie. De asemenea, exista si un „mare premiu”, adica patru bilete la un sfert de finala (bine ar fi sa fie si Romania acolo!), plus 10.000 euro.

La UniCredit, numarul biletelor puse la bataie pentru suporterii care detin un card de credit sau debit MasterCard Euro 2008 este mai mic. Meciurile pe care le pot vedea acestia daca sunt alesi castigatori sunt intr-o faza mai avansata a competiei, respectiv in semifinale. Astfel, este vorba despre 6 bilete la semifinala din Austria din 26 iunie, in cursa pentru un loc in tribuna urmand sa intre toti cei care realizeaza o tranzactie mai mare de 50 de lei cu cardul pana la 1 iunie. Tranzactiile de peste 100 lei sunt premiate cu doua pachete VIP, fiecare continand doua bilete la semifinala. Pe langa acestea, in cele doua pachete mai intra si transport cu avionul si cazare.

De asemenea, campania UniCredit pentru cardurile MasterCard Euro 2008 vine cu o promotie mai putin intalnita pe la noi, ce imprumuta cateva caracteristici din pariurile sportive. Detinatorii de card, care fac o plata de minim 50 de lei la comercianti, vor primi in cont 1 leu pentru fiecare gol inscris de una dintre echipele UniCredit, adica ale tarilor calificate la Euro si in care banca este prezenta (Italia, Germania, Austria, Cehia, Croatia, Turcia, Polonia si Rusia), iar pentru fiecare gol al Romaniei 5 lei. Apoi, daca intri pe pagina promotiei si alegi care dintre cele 9 echipe va deveni campioana a Europei, banii castigati din goluri vor fi inmultiti cu coeficientul fiecarei „nationale”. Cota fiecarei echipe este calculata in functie de sansele pe care le are la Euro: doi pentru Italia si Germania (banii se inmultesc de doua ori), patru pentru Croatia si Cehia, cinci pentru Romania si sapte pentru Austria, Turcia, Rusia si Polonia.

Bogdan Popescu

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos