Ce masuri ar putea lua Consiliul de Administratie al Bancii Nationale

Ce masuri ar putea lua Consiliul de Administratie al Bancii Nationale

Conform opiniilor exprimate in cadrul unui sondaj intern de către membrii Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din România (AAFBR), Consiliul de Administratie al BNR ar putea decide mentinerea ratei dobânzii de politica monetara la 10,25 puncte procentuale, in sedinta de politica monetara din data de 4 Februarie 2009 si reducerea rezervei minime obligatorii la lei. Mentinerea la

Conform opiniilor exprimate in cadrul unui sondaj intern de către membrii Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din România (AAFBR), Consiliul de Administratie al BNR ar putea decide mentinerea ratei dobânzii de politica monetara la 10,25 puncte procentuale, in sedinta de politica monetara din data de 4 Februarie 2009 si reducerea rezervei minime obligatorii la lei. Mentinerea la 10,25 puncte procentuale a dobânzii de politica monetara a fost estimata de către 57 % dintre participantii la sondaj, diferenta de 43% estimând reducerea acesteia. In ceea ce priveste rata rezervei minime obligatorii la pasivele in lei, 93% dintre participantii la sondaj estimează scăderea acesteia, diferenta de 7% estimând mentinerea acesteia la 18%. De asemenea, 57% dintre participantii la sondaj estimează mentinerea ratei rezervei minime obligatorii la pasivele in valuta la 40%,diferenta de 43% estimând scăderea acesteia.

AAFBR este o asociatie profesionala fara scop lucrativ, înfiintata in luna ianuarie 2008 si care reuneste in rândurile sale peste 40 de analisti si manageri de portofoliu din sectorul bancar, al fondurilor de pensii si al societatilor de administrare a investitiilor, precum si al societatilor de asigurări si piata de capital.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos