Ce fel de specialisti cauta bancile in prezent

Ce fel de specialisti cauta bancile in prezent

2009 a fost anul in care campaniile de recrutare promovate de institutiile de credit autohtone s-au impotmolit. Pe langa faptul ca numarul de angajari efectuate a inregistrat un regres pronuntat, procesul a suferit modificari esentiale si in ceea ce priveste specializarile si departamentele pentru care s-au organizat concursuri. Studiul de piata "Politica de resurse umane

2009 a fost anul in care campaniile de recrutare promovate de institutiile de credit autohtone s-au impotmolit. Pe langa faptul ca numarul de angajari efectuate a inregistrat un regres pronuntat, procesul a suferit modificari esentiale si in ceea ce priveste specializarile si departamentele pentru care s-au organizat concursuri. Studiul de piata "Politica de resurse umane a bancilor" prezinta, in exclusivitate, opiniile formulate de specialistii de resurse umane referitoare la domeniile de interes pentru care exista posturi disponibile, tipul de candidat care are intotdeauna sanse sa obtina un job intr-o banca si calitatile/aptitudinile apreciate de angajatorii din domeniul bancar.

Analiza contine informatiile furnizate de factorii decizionali din cadrul departamentelor de recrutare ale bancilor, in acest fel avand la dispozitie cateva dintre elementele esentiale pe care trebuie sa va bazati atunci cand ajungeti in postura de potential angajat. Cercetarea de fata aduce in prim plan unele dintre cele mai importante voci de pe piata muncii din domeniul bancar, printre care Andreea Voinea, director executiv Directia Resurse Umane BCR, Adela Jansen director executiv Resurse Umane BRD-Groupe Société Générale, Nevenca Doca, director executiv Resurse Umane Banca Transilvania, Alina Dragan, director Resurse Umane UniCredit Tiriac Bank.Amanunte despre acest subiect cat si despre necesarul de personal al bancilor din Romania puteti afla din studiul de piata "Politica de resurse umane a bancilor", disponibil contra cost aici.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos