Ce curs aduce Mos Craciun: 4,2- 4,3 lei pentru un euro

Ce curs aduce Mos Craciun: 4,2- 4,3 lei pentru un euro

Micile fluctuatii ale cursului de schimb al leului nu ar trebui sa fie decat o confirmare a faptului ca moneda romaneasca este stabila, iar acestea sunt doar urmare ale unor elemente de piata, considera presedintele Asociatiei Romane a Bancilor si presedinte al CEC Bank, Radu Gratian Ghetea.Acesta si-a exprimat speranta ca se va mentine un

Micile fluctuatii ale cursului de schimb al leului nu ar trebui sa fie decat o confirmare a faptului ca moneda romaneasca este stabila, iar acestea sunt doar urmare ale unor elemente de piata, considera presedintele Asociatiei Romane a Bancilor si presedinte al CEC Bank, Radu Gratian Ghetea.Acesta si-a exprimat speranta ca se va mentine un trend constant al cursului de schimb, in jur de 4,2 – 4,3 lei/euro.

 

"Eu sper sa ramanem pe un trend constant in jurul acestui 4,2 – 4,3 (lei/euro – n.r.) si sa nu iesim din acest canal. Cam asta cred ca este ceea ce si Banca Nationala isi doreste si cu totii, ca romani, ne dorim sa avem o moneda stabila", a subliniat el dupa un seminar pe tema parteneriatului public-privat.

 

seful CEC Bank a aratat, marti, ca aprecierile si deprecierile leului in raport cu euro nu sunt lucruri deosebite, importanta fiind evolutia leului ca trend. "Eu cred ca nu sunt lucruri deosebite aprecierile si deprecierile monedei noastre in raport cu euro. Trebuie sa ne intereseze ca trend si eu cred ca micile fluctuatii nu ar trebui sa fie decat o confirmare a faptului ca moneda romaneasca este stabila si ca micile fluctuatii sunt numai ca urmare a unor elemente de piata si nu a unor lucruri, sa spunem, deosebit de importante, care sa le schimbe sensul monedelor respective", a spus Ghetea.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos