Ce conteaza la o banca atunci cand vrei sa economisesti?

Ce conteaza la o banca atunci cand vrei sa economisesti?

Pe fondul unor dobanzii atractive oferite de banci la depozite in lei asistam la o crestere a interesului populatiei pentru economisire. Nivelul acestora a depasit semnificativ pe cel al inflatiei, ajungand pana la valori de 8%, in timp ce rata inflatiei pe 2006 a fost sub 5%. Potrivit estimarilor specialistilor, anul acesta vom asista la

Pe fondul unor dobanzii atractive oferite de banci la depozite in lei asistam la o crestere a interesului populatiei pentru economisire. Nivelul acestora a depasit semnificativ pe cel al inflatiei, ajungand pana la valori de 8%, in timp ce rata inflatiei pe 2006 a fost sub 5%. Potrivit estimarilor specialistilor, anul acesta vom asista la o crestere a economiilor, acest segment urmand sa cunoasca o dinamica de crestere mult mai rapida decat in anii trecuti. De altfel, impulsionarea economisirii este o tema tot mai des abordata de bancheri. „Populatia ar trebui incurajata sa economiseasca”, aprecia de curand Nicolae Danila, presedintele celei mai mari banci din Romania, BCR. In momentul de fata, piata economiirii este constituita in marea ei majoritate de depozitele din banci. Potrivit presedintelui BRD, Patrick Gelin, 96% din aceasta piata reprezinta depozite pe termen scurt si mediu.

In acest context, este interesant de aflat care sunt criteriile dupa care se ghideza cei care vor sa-si economiseasca banii la o banca. Va invitam astfel sa raspundeti la intrebarea „Ce conteaza la o banca atunci cand vrei sa economisesti?”, in cadrul unui sondaj initiat de BankingNews, pe care il puteti gasi in partea inferioara a coloanei din dreapta a paginii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos