Ce card co-branded ti se potriveste?

Ce card co-branded ti se potriveste?

Bonusuri, reduceri si multe alte facilitati poti obtine cu un card co-branded, adica un card emis de catre o banca in parteneriat cu un comerciant. Poti opta pentru un card care iti aduce reduceri importante la electrocasnice, la telefoane mobile sau un abonament la cablu mai avantajos. Noi am consultat cateva astfel de oferte "nascute"

Bonusuri, reduceri si multe alte facilitati poti obtine cu un card co-branded, adica un card emis de catre o banca in parteneriat cu un comerciant. Poti opta pentru un card care iti aduce reduceri importante la electrocasnice, la telefoane mobile sau un abonament la cablu mai avantajos. Noi am consultat cateva astfel de oferte "nascute" din colaborarea unor banci cu mari magazine, bineinteles, pentru a atrage clientela de ambele parti. … Principalele puncte forte ale acestor instrumente financiare sunt cu siguranta reducerile si bonusurile pe care le ofera. In acest sens, am selectat principalele avantaje oferite de astfel de carduri co-branded pentru ca alegerea sa fie cat mai usoara.

Cardul BCR – Altex

Cu acest card poti cumpara bunuri si servicii de la orice comerciant din tara si strainatate care afiseaza sigla MasterCard. De asemenea, ai posibilitatea contractarii unui plafon de creditare mai mare decat in cazul unui credit pe obiect si poti intra in posesia bunurilor dorite in maxim 2 ore, fara sa platesti nimic. Si asta pentru ca toate comisioanele: deschidere cont card, emitere card, verificarea la Biroul de Credit sau gestiune – sunt retinute din plafonul aprobat. Daca vrei sa economisesti timpul, poti beneficia de unele servicii conexe cum ar fi: plata facturilor la ATM sau reincarcare cartelei de mobil-Connex.

Cardul Raiffeisen Bank – Vodafone

Daca folosesti acest card poti primi, gratuit, telefoane mobile si minute de convorbiri nationale. La prima utilizare a cardului primesti 500 de puncte de loialitate, iar ulterior la fiecare 10 lei noi platiti la comercianti cu cardul primesti cate 5 puncte de loialitate. Punctele acumulate pot fi utilizate la cumpararea unui telefon mobil, pentru minute de convorbiri, reduceri la abonamente sau alte produse Vodafone. Banca iti acorda o linie de credit pentru toata viata, la care ai acces atat in tara, cat si in strainatate. Cardul poate fi utilizat pentru plata la comercianti sau pentru retrageri in numerar de la ATM-uri. Pana la 50 de zile nu platesti dobanda pentru suma rambursata.
 
CardFinans Avantaj MasterCard Standard – Finansbank

Cu acest card ai posibilitatea de a plati in rate produsele achizitionate din reteaua de magazine partenere Finansbank. De asemenea, primesti bonus pentru fiecare cumparatura efectuata, respectiv 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii. Cardul are o dubla functionalitate credit/debit, adica pe langa accesul la o linie de credit acordata de Finansbank, poti dispune si de fonduri proprii depuse in contul de card. Totodata, poti retrage intreaga limita de credit, in numerar, de la ATM. Iar daca esti in strainatate, beneficiezi de asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea cardului pierdut sau furat ori asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani. Iti poti face un numar nelimitat de carduri suplimentare.

Cardul Banca Tiriac – Metro

Pentru cei care detin un cont central exista facilitatea de descoperit de cont autorizat de 100% din salariu net, iar la cerere, se pot emite carduri suplimentare. Produsul este conceput ca un instrument de plata modern care ofera toate facilitatile unui card Cirrus-Maestro, fiind singurul acceptat la plata in reteaua magazinelor Metro. Cardul este adresat persoanelor fizice/ juridice posesoare de legitimatii de acces in cadrul retelei Metro. Este un card de debit in lei cu utilizare nationala, ce permite persoanelor fizice sau juridice posesoare de legitimatii de acces in cadrul retelei Metro sa achizitioneze bunuri din aceste magazine.
 
Cardul Visa Electron Maxishop – Banca Transilvania

Posesorul principal al cardului Visa Electron Maxishop poate desemna si alti utilizatori ai contului sau de card. Si asta pentru ca li se emite cate un card pentru contul respectiv. Poti plati in sistem Direct Debit abonamentul Astral Telecom, abonament cablu, HBO si alte servicii… Mai poti beneficia de reduceri pentru cumparaturile ori serviciile efectuate in cadrul retelei de comercianti Maxishop. Dobanda pentru contul de card este de 0,5% pentru sume cuprinse intre 4,91 RON si 1.000 RON, respectiv 1,5 %, pentru sume cuprinse intre 1.000,01 RON si 5.000 RON. Aceste comisioane sunt practicate si la alte carduri co-branded ale Bancii Transilvania.

Cardul Visa Electron EURO<26 – Banca Transilvania

Se acorda tinerilor pana in 26 de ani, oferind posibilitatea de a gestiona eficient bursele scolare, respectiv studentesti ori banii primiti de la parinti. Cu acest card ai asigurare medicala de calatorie pe termen de 1 an, care este inclusa in pretul standard al cardului, dar si importante reduceri in reteaua de retail EURO<26 din Romania si Europa. Cardul poate fi folosit atat in tara, cat si in strainatate, adica oriunde este afisata sigla Visa Electron. Operatiunile se realizeaza in moneda tarii in care acestea au loc. Daca te-ai hotarat sa accesezi acest card, trebuie sa achiti doua comisioane: pentru emiterea cardului – 12.5 RON si administrarea contului de card – 5 RON.

Cardul Via Classic Credisson – Banca Transilvania

Credisson-BT Visa Classic este un card de credit cu cont in lei, international, care vizeaza clientii companiei Credisson, cu venituri lunare certe. Valoarea maxima a creditului este cuprinsa intre 300 si 2.500 de euro (echivalent lei), iar suma minima de plata este 10% din valoarea creditului utilizat. La sfarsitul fiecarei luni, contul de card al clientului va fi creditat de Banca Transilvania (BT) cu 0,1% din valoarea alimentarilor facute in contul de card. Aceasta facilitate este disponibila si in cazul cardurilor de debit emise de BT in colaborare cu Credisson.

Cardul de credit Carrefour – BRD Finance

Prin deviza "cumperi cand vrei, platesti cand poti!", acest card te indeamna sa cumperi prin credit orice tip de produs din reteaua magazinelor Carrefour, fara sa depinzi de zilele de salariu. Magazinele Carrefour au rezervat oferte speciale pentru utilizatorii acestor instrumente de plata. In plus, cu cat folosesti mai des cardul, beneficiezi de dobanzi din ce in ce mai mici. Totodata, pe masura ce rambursezi sumele respective, acestea vor fi din nou disponibile pe card pentru noi cumparaturi.
 
Cardul de credit Praktiker- BRD Finance

Daca esti pasionat de amenajarea casei si a gradinii, acesta este cardul potrivit! Reprezentantii magazinului si ai bancii ofera promotii speciale si multe alte surprize placute utilizatorilor. Si in acest caz este valabila fidelitatea. Astfel, cu cat cheltuiesti mai mult, cu atat dobanda pe care o platesti este mai mica. Totodata, poti rambursa banii cheltuiti integral, dupa perioada de gratie, timp in care nu platesti dobanda pentru sumele utilizate, dar si lunar, prin sume minime avantajoase.

Cardul de credit Rombiz – BRD Finance

Un vanator de… reduceri va opta cu siguranta pentru acest card. Si asta pentru ca, lunar, beneficiezi de reduceri intre 5 si 10% pentru toate produsele cumparate din magazinele Rombiz (specializat pe produse electrocasnice si electronice). De asemenea, beneficiezi de o asigurare de viata speciala care te ajuta sa iti rambursezi creditul, daca apar evenimente neprevazute cum ar fi: deces, invaliditate, incapacitate temporara de munca sau somaj. La achizitionarea unui produs din aceste magazine obtii si un bonus – adica o garantie suplimentara a produselor cu valoare intre 260 si 3.500 RON, timp de o luna din momentul achizitiei. Garantia acopera riscul producerii unor evenimente neprevazute.

Cardul de credit Real – BRD Finance

In magazinele Real exista oferte speciale de pret rezervate numai utilizatorilor acestui card. Banii ii poti restitui cu o perioada de gratie (intre 11 si 40 de zile) fara sa platesti dobanda. In cazul in care vrei sa cumperi prin card un produs de valoare mare, chiar in momentul depunerii documentelor beneficiezi de o extra limita de creditare.

Cardul MasterCard BRD Finance – Daniel Expert

Poate fi utilizat in reteaua de peste 35 de magazine Daniel, dar si in magazinele care afiseaza sigla MasterCard. Beneficiezi de o reducere de 5% la orice produs cumparat cu cardul in magazinele Daniel si poti face rambursari anticipate fara comision penalizator. Totodata, ai asigurata garantia impotriva eventualelor accidente intervenite pe timpul transportului sau a montarii produselor, timp de o luna de la momentul achizitiei. Taxa de emitere si de administrare a cardului pentru primul an este de 19,9 RON si se plateste la primirea primului extras de cont. Si in acest caz, dobanda platita este cu atat mai mica cu cat cardul este utilizat mai mult – de la 2,49% pe luna pentru sume mai mici de 800 RON si pana la 1,69% pe luna pentru valori de peste 4.000 RON.


Nicoleta Margineanu
nicoleta.margineanu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos