Ce banci detin suprematia pe Internet Banking

Ce banci detin suprematia pe Internet Banking

Bancile autohtone au consemnat, in 2010, cresteri importante pe segmentul serviciilor de Internet Banking, confirmand factul ca operatiunile bancare efectuate din fata calculatorului nu mai sunt o necunoscuta pentru romani. Statistica arata ca numarul tranzactiilor realizate de utilizatorii serviciilor de Internet Banking s-a majorat anul trecut intr-un ritm naucitor. Printre cele mai impresionante evolutii ce

Bancile autohtone au consemnat, in 2010, cresteri importante pe segmentul serviciilor de Internet Banking, confirmand factul ca operatiunile bancare efectuate din fata calculatorului nu mai sunt o necunoscuta pentru romani. Statistica arata ca numarul tranzactiilor realizate de utilizatorii serviciilor de Internet Banking s-a majorat anul trecut intr-un ritm naucitor. Printre cele mai impresionante evolutii ce pot fi remarcate sunt cresterile de 250% a portofoliului de clienti companii si de 580% a numarului de tranzactii efectuate de persoanele juridice raportate de BCR. Salturi care sa depaseasca nivelul de o suta de procente au avut si Garanti Bank si Banca Romaneasca, care s-au miscat foarte bine in 2010 in special pe segmentul dedicat clientilor de retail. Daca la numarul de clienti, BCR conduce autoritar toate topurile, in ceea ce priveste totalul tranzactiilor efectuate prin intermediul serviciului de Internet Banking, ING Bank face legea.

 

Piata de Internet Banking in 2010

 

Analiza "Piata de Internet Banking in 2010" prezinta amanunte despre evolutia portofoliilor de profil a 15 banci autohtone: BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, UniCredit Ţiriac Bank, Alpha Bank, Bancpost, ING Bank, CEC Bank, Banca Românească, Garanti Bank, Libra Bank, Romanian International Bank, Millennium Bank si Bank of Cyprus. Studiul de piata, disponibil contra cost, contine detalii privind evolutia numarului total de clienti si defalcat persoane fizice/persoane juridice in 2010 fata de 2009. De asemenea, este evidentiata si evolutia numarului de tranzactii si a valorii tranzactiilor efectuate defalcat persoane fizice/persoane juridice in 2010 fata de 2009. Pentru a intra in posesia informatiilor cuprinse in cercetarea "Piata de Internet Banking in 2010", comanda studiul de piata acum accesand link-ul de aici.

 

Super promotie: 25 euro pentru 6 studii de piata BankingNews

Publicatia online www.bankingnews.ro deruleaza, in perioada 8-31 august 2011, o super promotie pentru accesul la studiile de piata disponibile pe site contra cost. Astfel, in intervalul amintit, cititorii pot intra in posesia a 6 analize ce contin informatii de top despre activitatea bancilor achitand numai 25 euro (pretul nu include TVA). Practic, beneficiind de aceasta oferta, costul total al celor 6 studii de piata va fi de numai 25 de euro (pretul nu include TVA) fata de pretul standard de 60 de euro (pretul nu include TVA). Promotia este valabila numai in cazul achitarii materialelor prin transfer bancar in baza unei facturi proforme si, de asemenea, este disponibila numai pentru primii 25 de clienti. In fapt, pentru a intra in posesia celor 6 analize de piata, este necesar sa transmiti la adresa de email gabriela.dinu@bankingnews.ro o solicitare de emitere factura proforma, care sa contina datele de facturare ale persoanei sau companiei. Studiile de piata care sunt incluse in aceasta oferta sunt:

 

* Piata de Internet Banking in 2010 (detalii aici)
* Topul bancilor pe piata creditarii si cea a economisirii (detalii aici)
* TOP 10 banci: active, retea teritoriala, credite si depozite (detalii aici)
* Topul bancilor dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri (detalii aici)
* Bilantul activitatii bancilor pe fonduri europene (detalii aici)
* Cum isi impart bancile piata de private banking (detalii aici)

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos