Ce banci angajeaza in acesta luna. Oferta de joburi

Ce banci angajeaza in acesta luna. Oferta de joburi

Cele mai multe joburi pentru candidatii care vor sa lucreze in banci sunt in Capitala. Printre angajatorii din piata care fac angajari acum in Bucuresti se numara Raiffeisen Bank, BCR, Romanian International Bank. MKB Romexterra Bank recruteaza in Arad 2 ofiteri bancari la departamentul de colectare debite retail si in Sibiu un executor bancar., potrivit

Cele mai multe joburi pentru candidatii care vor sa lucreze in banci sunt in Capitala. Printre angajatorii din piata care fac angajari acum in Bucuresti se numara Raiffeisen Bank, BCR, Romanian International Bank. MKB Romexterra Bank recruteaza in Arad 2 ofiteri bancari la departamentul de colectare debite retail si in Sibiu un executor bancar., potrivit site-ului de joburi Ejobs.ro.

 

Raiffeisen Bank recruteaza in aceasta perioada un responsabil clientela IMM micro in Bucuresti. Candidatul ideal a absolvit studii superioare, profil economic, are minimum 2 ani experienta in domeniul bancar, preferabil in vânzari, cunostinte solide despre produsele si serviciile bancare si cunostinte de limba engleza.

 
BCR angajeaza un administrator de credite in Bucuresti. Jobul este part-time, pe durata determinata. Daca esti student sau absolvent al unei facultati cu profil economic, ai experienta in analiza de dosare, analiza financiara, relatii cu clientii, respecti termenele limita impuse si demonstrezi rezistenta la stres, atunci esti eligibil pentru acest job. 10 iunie este ultima zi in care poti trimite aplicatia pentru acest job.

RBS Bank România cauta un credit cards product specialist in Capitala. Te califici pentru aceasta pozitie daca ai absolvit studii superioare, ai cunostinte avansate de limba engleza si daca demonstrezi o buna cunoastere a pietelor financiare si ca poti lucra eficient sub presiunea termenelor strânse. 30 mai este ultima zi in care poti aplica la aceasta pozitie.
 

RBS mai recruteaza si un auditor intern. Te califici pentru acest job daca ai absolvit o facultate, vorbesti limba engleza si ai experienta in banci sau in audit. Ultima zi in care poti sa trimiti aplicatia este 12 iunie.

 

www.money.ro

 
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos