Ce banca i-a platit 17.700 de dolari pe minut lui Janet Jackson

Ce banca i-a platit 17.700 de dolari pe minut lui Janet Jackson

Deutsche Bank, cea mai mare banca particulara din Germania, a cheltuit aproape doua milioane de dolari pentru o petrecere privata pentru clientii sai de baza, scrie businessinsider.com, citat de Gandul. Hotelul de cinci stele "The Grove", din apropierea Londrei, a fost inchiriat pentru doua zile, toate cele 272 de camere cu preturi cuprinse intre 333

Deutsche Bank, cea mai mare banca particulara din Germania, a cheltuit aproape doua milioane de dolari pentru o petrecere privata pentru clientii sai de baza, scrie businessinsider.com, citat de Gandul. Hotelul de cinci stele "The Grove", din apropierea Londrei, a fost inchiriat pentru doua zile, toate cele 272 de camere cu preturi cuprinse intre 333 si 1186 de euro fiind ocupate.  Banca a adus-o si pe cântareata Janet Jackson pentru un concert de 45 de minute, tariful acesteia fiind de aproape 570.000 de euro. Un minut din timpul lui Janet Jackson este evaluat la 17.700 de dolari, relateaza sursa citata. Deutsche Bank dorise initial sa aduca formatia Black Eyed Peas, insa membrii trupei au spus ca nu pot sa faca decât playback, asa ca intelegerea a cazut.

Invitatii au fost tratati cu sampanie, tratamente la spa si timp nelimitat de golf. De asemenea, a fost adus bucatarul Heston Blumenthal, un cunoscut realizator de emisiuni culinare.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos