Ce angajari mai fac bancile

Ce angajari mai fac bancile

Piata bancara nu a inghetat recrutarile, chiar daca recesiunea s-a prelungit, iar cererea de credite s-a pabusit. Periodic, bancile mari anunta posturi vacante, desi nu foarte numeroase, scrie ZF intr-o analiza. BCR, cea mai mare banca, a listat în ultima saptamâna aproape 20 de posturi disponibile, atât în Bucuresti, cât si în provincie, multe fiind

Piata bancara nu a inghetat recrutarile, chiar daca recesiunea s-a prelungit, iar cererea de credite s-a pabusit. Periodic, bancile mari anunta posturi vacante, desi nu foarte numeroase, scrie ZF intr-o analiza. BCR, cea mai mare banca, a listat în ultima saptamâna aproape 20 de posturi disponibile, atât în Bucuresti, cât si în provincie, multe fiind de consilier clienti retail sau consilier pentru microîntreprinderi. BCR mai cauta manager Implementare, Coordonator dep. contacte sau consilier juridic, potrivit Bestjobs.

Grecii de la Alpha Bank cauta director pentru sucursala Bacau, în timp ce BRD anunta la posturi libere teleconsilier, analist financiar sau operatori credite la BRD Finance. Tot BRD scoate la concurs un post de Asistenta Directie – Sucursala Mari Clienti Corporativi.

UniCredit cauta corporate branch manager la Brasov sau relationship manager pentru clientii din categoria affluent (venituri ridicate) în Bucuresti.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos