Ce aduce nou viitoarea generatie de bancomate

Ce aduce nou viitoarea generatie de bancomate

Consumatorii vor putea sa printeze poze, sa comande flori si sa joace Sudoku pe noua generatie de bancomate, informeaza Reuters. De astfel de servicii vor beneficia in curand utilizatorii de carduri din Marea Britanie. Compania Felix Group va furniza un nou tip ATM-uri, denumit ‘max box’, la 40 de ani dupa ce in Albion au

Consumatorii vor putea sa printeze poze, sa comande flori si sa joace Sudoku pe noua generatie de bancomate, informeaza Reuters. De astfel de servicii vor beneficia in curand utilizatorii de carduri din Marea Britanie. Compania Felix Group va furniza un nou tip ATM-uri, denumit ‘max box’, la 40 de ani dupa ce in Albion au fost retrasi primii bani cash din ‘gaura din perete’.

Aparatul este un chiosc cu doua ecrane, ce combina functiunile traditionale ale unui ATM si diferite servicii adresate clientilor. La una dintre console, utilizatorul de card are posibilitatea sa printeze poze, sa comande flori, sa se joace Sudoku, sa-si incarce cartela telefonului mobil si sa downlodeze tonuri de apel si alte aplicatii pentru mobil.

Pretul utilizarii unui astfel de bancomat este de 1,75 lire pe tranzactia realizata cu cardul. In general, ATM-urile din Marea Britanie care taxeaza retragerea de numerar o fac la un pret de 1,5 lire pe tranzactie, iar acest pret este in crestere. Livrarea unui buchet de flori a doua zi costa intre 18 si 30 lire, iar fiecare joc de Sudoku costa jumatate de lira.

Compania Felix a incheiat deja un contract pentru furnizarea noilor aparate cu operatorul independent de ATM-uri Bank Machine, care are in portofoliu peste 1.400 de bancomate cu taxe. Andy Egan, directorul executiv de la Felix, spune ca noile ‘max box’ vor aduce o revolutie pe piata bancomatelor. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos