CC investigheaza Raiffeisen in privinta achizitiei unei firme de leasing in Romania

CC investigheaza Raiffeisen in privinta achizitiei unei firme de leasing in Romania

  Consiliul Concurentei a inceput din oficiu o investigatie in cazul preluarii firmei de leasing Camionaval de catre de catre Raiffeisen Bank Romania si Raiffeisen Leasing International, suspectate ca au pus in practica operatiunea inainte de avizarea ei de catre autoritatea de concurenta. La sfartitul anului trecut, Consiliul Concurentei a amendat atat banca cat si

 

Consiliul Concurentei a inceput din oficiu o investigatie in cazul preluarii firmei de leasing Camionaval de catre de catre Raiffeisen Bank Romania si Raiffeisen Leasing International, suspectate ca au pus in practica operatiunea inainte de avizarea ei de catre autoritatea de concurenta.

La sfartitul anului trecut, Consiliul Concurentei a amendat atat banca cat si Raiffeisen Leasing cu cate 3.000 de lei, pentru ca au notificat cu intarziere preluarea, realizata in anul 2002. Totodata, autoritatea a emis o decizie de neobiectiune in acest caz.

Investigatia are ca scop analiza posibilei incalcari a legii concurentei, prin punerea in aplicare a operatiunii de concentrare economica in perioada scursa de la data achizitiei Camionaval Leasing Company SRL si pana la 7 decembrie 2006, data emiterii Deciziei de neobiectiune, se arata intr-un comunicat al institutiei de reglementare.

Grupul Raiffeisen este prezent in Romania din 1998. In 2001, Raiffeisen a cumparat Banca Agricola, care a fuzionat cu filiala locala a grupului austriac in anul 2002.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos