Cati angajati din Banca Romanesca au disparut pe timp de criza? Dar din sistem?

Cati angajati din Banca Romanesca au disparut pe timp de criza? Dar din sistem?

Consiliul de Administratie al Bancii Romanesti a decis in august inchiderea a inca sase agentii teritoriale ale bancii, dupa ce restructurari au avut loc de-a lungul drum al crizei! Banca are 134 de unitati teritoriale, potrivit informatiilor publicate pe site. La finele anului 2009, institutia de credit avea 151 de unitati teritoriale, ceea ce inseamna

Consiliul de Administratie al Bancii Romanesti a decis in august inchiderea a inca sase agentii teritoriale ale bancii, dupa ce restructurari au avut loc de-a lungul drum al crizei! Banca are 134 de unitati teritoriale, potrivit informatiilor publicate pe site. La finele anului 2009, institutia de credit avea 151 de unitati teritoriale, ceea ce inseamna ca intre timp a inchis 17 agentii.

 

Insa in criza, bancile au suferit si ele (adica angajatii lor). Acestea au facut restructurari masive: de la finele anului 2008 si pana la mijlocul acestui an bancile autohtone au inchis peste 500 de unitati teritoriale.

Ce se intampla la Banca Romanesca?

Inchiderea acestora a fost aprobata avand in vedere rezultatele cu “perspective limitate de imbunatatire cauzate si de scaderea semnificativa a cererii din partea clientilor, atat persoane fizice cat si persoane juriduce”. De asemenea, in decizie se explica ca evolutiile mentionate au modificat semnificativ asteptarile bancii privind dezvoltarea activitatii respectivelor agentii.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos