Catalin Cretu, Visa: posesorii de carduri fraudati primesc banii inapoi

Catalin Cretu, Visa: posesorii de carduri fraudati primesc banii inapoi

Hackerii au spart o baza de date din Europa iar mesajele de la unele bancomate aratau un mesaj clar: card furat. Retine! Asa au descoperit bancherii, apoi politia, apoi clientii! Mii de carduri au fost blocate. Singura banca ce a recunoscut frauda a fost CEC Bank insa, asa cum anunta banca, au fost si alte

Hackerii au spart o baza de date din Europa iar mesajele de la unele bancomate aratau un mesaj clar: card furat. Retine! Asa au descoperit bancherii, apoi politia, apoi clientii! Mii de carduri au fost blocate. Singura banca ce a recunoscut frauda a fost CEC Bank insa, asa cum anunta banca, au fost si alte banci romanesti afectate. Catalin Cretu, director general al Visa Europe pentru Romania, spune ca posesorii de carduri victime ale fraudei, ca urmare a unei brese de securitate in baza de date a unui procesator din Europa, vor primi banii inapoi, in conformitate cu termenii si conditiile bancii emitente.
 
"Visa Europe a fost informata de probabilitatea unei brese de securitate in baza de date a unui procesator din Europa. S-a deschis o ancheta in acest sens si lucram indeaproape cu bancile pentru a ne asigura ca posesorii de card sunt protejati. Intrucat ancheta este in curs de desfasurare, nu putem oferi mai multe informatii in acest moment. In cazuri ca acesta, rolul nostru este de a sprijini investigatia derulata si de a proteja detinatorii de carduri. Posesorii de carduri trebuie sa fie atenti la conturile lor si sa raporteze bancii emitente orice activitate suspecta sau neobisnuita. Posesorii de carduri care sunt victime inocente ale fraudei isi vor primi banii inapoi, in conformitate cu termenii si conditiile bancii care le-a emis cardul ", a afirmat Cretu.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos