Castiga 3 premii de 500 de euro de la MasterCard

Castiga 3 premii de 500 de euro de la  MasterCard

MasterCard Europe lanseaza in România un nou concurs adresat celor care doresc sa-si testeze cunostintele financiare. Competitia are loc in perioada 30 mai – 1 iulie 2011 si contine intrebari din subiectele abordate pe site-ul EduCard – de la carduri, pâna la produse de economisire si creditare, asigurari, comert electronic sau organizarea bugetului personal. Concursul

MasterCard Europe lanseaza in România un nou concurs adresat celor care doresc sa-si testeze cunostintele financiare. Competitia are loc in perioada 30 mai – 1 iulie 2011 si contine intrebari din subiectele abordate pe site-ul EduCard – de la carduri, pâna la produse de economisire si creditare, asigurari, comert electronic sau organizarea bugetului personal. Concursul EduCard este gazduit la adresa www.quiz.mastercard.ro. Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa isi creeze un cont, pe baza adresei de e-mail. in fiecare zi lucratoare, intre 30 mai si 1 iulie, accesând site-ul concursului, participantii pot raspunde la 5 intrebari. Concurentii care totalizeaza minimum 15 raspunsuri corecte se califica pentru unul dintre cele 3 premii, in valoare de 500 de euro fiecare.

„Educatia financiara este foarte importanta pentru evolutia unei piete, iar in România progresele se observa cu usurinta in cresterea utilizarii cardurilor la comercianti”, spune Denisa Mateescu, General Manager pentru România si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. „Atât valoarea, cât si numarul de tranzactii au crescut semnficativ la sfârsitul trimestrului I din 2011, comparativ cu perioada similara a lui 2010, conform datelor BNR. Aceste cifre ne arata ca initiativele noastre in domeniul informarii, incepute acum 10 ani prin campanii pentru posesorii de carduri, si adresate din 2009 tuturor utilizatorilor de servicii financiare, prin programul EduCard, nu au ramas fara ecou.”

„Daca recesiunea a fost imboldul care i-a facut pe multi români sa fie mai atenti la modul in care isi organizeaza bugetul si sa se informeze pe aceasta tema, noi am constatat ca recompensele sunt un impuls si mai puternic in educatia financiara”, declara Ioana Gorganeanu, Marketing Manager România si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. „Ca dovada, la Quiz Trotter-ul de anul trecut, cum am botezat concursul EduCard, s-au inscris in jur de 5.000 de participanti. Competitia este atractiva pentru ca nu se adreseaza doar asilor in materie de finante personale, ci si celor are vor sa invete pe parcurs si sa descopere raspunsurile corecte in materialele de pe EduCard.ro.”

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos