Case ieftine (45.000 de euro) cu finantare de la CEC

Case ieftine (45.000 de euro) cu finantare de la CEC

Casa de Economii si Consemnatiuni, Uniunea Nationala a Patronatului Roman si Societatea pentru Beton si Prefabricate au lansat un program de locuinte, care presupune constructia de case la preturi foarte atractive… pe teren propriu sau in cadrul unor ansambluri rezidentiale. Finantarea este asigurata de CEC, care va oferi viitorilor proprietari credite ipotecare. Imprumuturile pentru locuinta

Casa de Economii si Consemnatiuni, Uniunea Nationala a Patronatului Roman si Societatea pentru Beton si Prefabricate au lansat un program de locuinte, care presupune constructia de case la preturi foarte atractive… pe teren propriu sau in cadrul unor ansambluri rezidentiale. Finantarea este asigurata de CEC, care va oferi viitorilor proprietari credite ipotecare. Imprumuturile pentru locuinta lansate de banca au o perioada de rambursare de pana la 35 ani si dobanzi atractive. … 

CEC-ul a lansat un credit pentru locuinta pe 35 de ani

Oferta CEC din acest moment va pune la dispozitie un credit imobiliar ce poate avea o perioada maxima de creditare de pana la 35 de ani. Dobanda practicata de banca in acest moment este de 9,56%. Presedintele bancii, Eugen Radulescu, a dat asigurari ca dobanzile la aceste tipuri de imprumuturi disponibile la CEC vor scadea in continuare, deoarece se afla sub influenta BUBOR.

Oficialul CEC a tinut sa precizeze ca daca nu dispui de avansul obligatoriu (minimum 25%), banca iti poate asigura avansul printr-un credit de nevoi, desigur, daca te tine buzunarul, am adauga noi.

Locuintele vor fi amplasate in cadrul unui proiect residential sau pe terenul propriu. Casele vor fi finalizate in cel mult 6 luni de la inceperea lucrarilor. Pretul unui metru patrat va fi de 370 de euro, un cost absolut exceptional in conditiile in care un metru patrat in cartierele rezidentiale construite pana in prezent se ridica si la 1.000 de euro. Oficialii proiectului au dat ca exemplu o casa de 102 metri patrati care va costa pana in 45.000 de euro (inclusiv TVA). Constructia caselor va fi realizata din elemente modulate de beton, formand celule inchise, cu grad de rezistenta seismica ridicat si confort termic sporit.

Gabriela Dinu
gabriela.dinu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos