Cartier rezidential cu bani de la HVB Tiriac si BA-CA

Cartier rezidential cu bani de la HVB Tiriac si BA-CA

Compania Alia Inmobiliaria, divizia grupului spaniol Alius va contracta de la Banca HVB Tiriac si Bank Austria Creditanstalt, un credit in valoare de circa 26 milioane euro pentru construirea unui ansamblu rezidential in Bucuresti. Creditul va fi accesat prin intermediul firmei romanesti Simex, cu activitati in domeniul serviciilor imobiliare. Compania va imprumuta 24 de milioane

Compania Alia Inmobiliaria, divizia grupului spaniol Alius va contracta de la Banca HVB Tiriac si Bank Austria Creditanstalt, un credit in valoare de circa 26 milioane euro pentru construirea unui ansamblu rezidential in Bucuresti. Creditul va fi accesat prin intermediul firmei romanesti Simex, cu activitati in domeniul serviciilor imobiliare. Compania va imprumuta 24 de milioane de euro pentru construirea complexului si o linie de TVA in valoare de 6,8 milioane lei (circa doua milioane de euro).

Complexul, denumit Alia Apartamente, va fi dezvoltat pe bulevardul Maresal Averescu, situat in sectorul 1 din Bucuresti.

Pentru accesarea creditului, compania va constitui o ipoteca de rangul intai asupra terenului pe care va fi construit complexul si asupra imobilelor care vor fi dezvoltate.

De asemenea, compania va garanta creditul cu soldurile tuturor conturilor curente prezente si viitoare pe care aflate in evidentele bancilor.

Reprezentantii companiei Alia Inmobiliaria, au declarat, la inceputul anului, ca firma va dezvolta un proiect rezidential de lux langa bulevardul Maresal Averescu, fiind prima investitie pe piata romaneasca, investitie de circa 30 milioane de euro.

Proiectul consta intr-un complex privat format din trei cladiri structurate pe inaltimi diferite, totalizand 130 de apartamente cu doua, trei, patru sau cinci, standard sau duplex. Complexul va avea o suprafata construita desfasurata de 18.000 mp, pe un teren de 5.000 mp.

Alia Inmobiliaria a dezvoltat proiecte imobiliare in mai multe orase spaniole, precum Madrid, Cadiz si Malaga, si in Statele Unite ale Americii.

Sursa: Mediafax

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos