Carpatica elimina comisioanele si face reduceri de dobanzi la creditele retail

Carpatica elimina comisioanele si face reduceri de dobanzi la creditele retail

Continuandu-si intr-un ritm sustinut strategia de pozitionare pe piata ca o banca transparenta, fara comisioane, Banca Comerciala Carpatica ofera acum clientilor persoane fizice, posibilitatea de a accesa credite cu dobanzi diminuate cu pana la 1,72 pp si fara niciun comision atasat, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Astfel, pentru creditul de refinantare OneSmart

Continuandu-si intr-un ritm sustinut strategia de pozitionare pe piata ca o banca transparenta, fara comisioane, Banca Comerciala Carpatica ofera acum clientilor persoane fizice, posibilitatea de a accesa credite cu dobanzi diminuate cu pana la 1,72 pp si fara niciun comision atasat, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii.

Astfel, pentru creditul de refinantare OneSmart dobanda la lei este de 4,28% + ROBOR 6M, iar pentru creditul in euro dobanda este de 6,67%+ EURIBOR 6M, pentru creditul de consum cu ipoteca Prosper  dobanda la lei a fost diminuata pana la nivelul de 4,7%+ ROBOR 6M, iar pentru creditul in euro dobanda este de 7,2%+ EURIBOR 6M, pentru creditul ipotecar Casa 9 dobanda la lei este de 3,83%+ ROBOR 6M.

Cea mai insemnata reducere a dobanzii a fost aplicata produsului OneSmart, fiind cel mai intens promovat si consumat produs din portofoliul de Retail al bancii, dobanda la lei fiind diminuata cu 1,72 pp.

„Prin diminuarea dobanzilor pentru creditele OneSmart, Prosper si Casa 9  si prin eliminarea oricarui comision atasat acestor produse, dorim sa devenim din ce in ce mai competitivi si, de ce nu, printre primele optiuni pentru clientii care aplica pentru astfel de produse. Aceasta reducere de costuri deriva din strategia bancii care are ca principal obiectiv pozitionarea ca banca transparenta, care reactioneaza prompt in intampinarea nevoilor clientilor, oferindu-le solutii accesibile si costuri avantajoase si usurandu-le astfel luarea deciziei referitoare la finantarea proiectelor personale.” declara Georgiana Mincu, Director Executiv Retea Retail.

Banca Comerciala Carpatica are in derulare pana la sfarsitul acestei luni o promotie pentru creditul de refinantare cu ipoteca OneSmart, care consta in returnarea contravalorii evaluarii si asigurarii pentru un an a imobilului adus ca si garantie, dar ne indreptam acum atentia si pe celelalte tipuri de credite, pentru care reducem dobanzile si eliminam comisioanele. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos