Carpatica Asig a lansat o polita de asigurare pentru angajatii cu functii de conducere

Carpatica Asig a lansat o polita de asigurare pentru angajatii cu functii de conducere

Carpatica Asig a lansat o polita de asigurare de raspundere civila pentru persoanele cu functii de conducere, aceasta acoperind riscurile cauzate prin erori de management, care implica raspunderea profesionala a administratorilor sau directorilor, a anuntat, joi, compania de asigurari. Produsul se adreseaza angajatilor cu functii de conducere din cadrul oricarui tip de companie, nu doar

Carpatica Asig a lansat o polita de asigurare de raspundere civila pentru persoanele cu functii de conducere, aceasta acoperind riscurile cauzate prin erori de management, care implica raspunderea profesionala a administratorilor sau directorilor, a anuntat, joi, compania de asigurari.

Produsul se adreseaza angajatilor cu functii de conducere din cadrul oricarui tip de companie, nu doar a celor pe actiuni, a caror obligativitate este prevazuta in legislatie, se arata intr-un comunicat al Carpatica Asig.

Despagubirile se acorda inclusiv pentru cheltuielile de judecata ale persoanei pagubite in scopul obligarii asiguratului la plata acestora, respectiv cheltuieli de judecata ale asiguratului in procesul civil, daca a fost obligat la plata despagubirilor.

Primele iau in calcul experienta in conducere a celui care incheie o astfel de asigurare, de numarul de evenimente acoperite prin aceasta, profilul unitatii conduse si rezultatele financiare ale acesteia, se spune in comunicat.

Asigurarea poate face parte din pachetul de beneficii oferit managerului sau poate fi incheiata de cel obligat prin lege.

Carpatica Asig si-a inceput activitatea in 1996 sub denumirea ASA Asigurari Atlassib si practica numai asigurari generale. Anul trecut, compania a incheiat contracte de asigurare in valoare de 112,83 milioane de lei, cu 103% mai mult fata de 2005.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos