Carmen Retegan: Clientii Verida Credit vor putea influenta pretul imprumutului!

Carmen Retegan: Clientii Verida Credit vor putea influenta pretul imprumutului!

Piata creditelor ipotecare din Romania are de saptamana trecuta un nou jucator – Verida Credit. Compania a fost inregistrata de BNR in Registrul Genaral al institutiilor financiare nebancare si este controlata de ABN Amro, Old Lane (fond detinut de grupul financiar Citi) si Rubikon – firma de credite ipotecare a GE Money. Verida Credit va

Piata creditelor ipotecare din Romania are de saptamana trecuta un nou jucator – Verida Credit. Compania a fost inregistrata de BNR in Registrul Genaral al institutiilor financiare nebancare si este controlata de ABN Amro, Old Lane (fond detinut de grupul financiar Citi) si Rubikon – firma de credite ipotecare a GE Money. Verida Credit va acorda in exlusivitate credite ipotecare si imobiliare, avand planuri ambitioase in ceea ce priveste pozitionarea pe piata. Compania vrea sa devina lider pe segmentul furnizorilor independenti si vrea sa acorde pana la sfarsitul anului viitor imprumuturi in valoare de peste 100 de milioane euro. Pentru a afla mai multe informatii despre activitatea si planurile companiei, va invitam sa cititi in continuare un interviu acordat publicatiei Bankingnews, de catre directorul general al Verida Credit, Carmen Retegan, cea care a gestionat mai bine de 5 ani activitatea Domenia Credit, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata autohtona de credite ipotecare.

De ce ati ales sa va lansati acum pe piata?
Piata de credite ipotecare a debutat acum sase ani, fiind inca la inceput. Potentialul de crestere al acestei piete este foarte mare, paralel cu o crestere continua a cererii de produse ipotecare. In plus, comparativ cu populatia din Europa de Vest si America de Nord, care in general (60-90%) contracteaza credite ipotecare in scopul achizitionarii de locuinte, doar 1,5% din proprietarii din Romania au dobandit locuintele printr-un astfel de credit. De aceea exista un potential important de crestere care va continua sa existe timp de cel putin zece ani de acum incolo.

Care sunt obiectivele companiei si ce rezultate credeti ca veti obtine pana la sfarsitul acestui an?
Compania noastra isi propune sa devina lider pe acest segment, furnizorul independent numarul unu de credite ipotecare din Romania. Operatiunile vor debuta peste doua saptamani si intentionam sa extindem licenta pana la sfarsitul lunii august 2008 pentru a putea oferi si credite ipotecare. In acest scop vom dezvolta o retea de reprezentante si vom incheia parteneriate. Potrivit estimarilor noastre, compania va avea o echipa formata din 150 de membri pana la sfarsitul anului 2009 si zece reprezentante in Bucuresti si in principalele orase din Romania.

Care este publicul tinta pe care mizati?
Produsele noastre se adreseaza unei game variate de clienti. Segmentul tinta cuprinde cupluri tinere, profesionisti din diverse domenii, dar si investitori in proprietati imobiliare, precum si proprietari de locuinte care isi doresc conditii financiare mai bune decat cele oferite printr-un imprumut personal, de exemplu.

Care sunt canalele prin care vreti sa ajungeti la potentialii clienti?
Compania a decis sa utilizeze atat canale de distributie directe, cat si indirecte. Canalele de distributie directe vor fi reprezentantele proprii care vor oferi clientilor nostri acces direct la portofoliul nostru de produse, canalele de distributie indirecte presupunand existenta unor intermediari, ca de exemplu brokeri.

Ce produse ofera in prezent Verida Credit? Daca puteti sa ne oferiti mai multe detalii despre acestea.
Datorita faptului ca planuim lansarea operatiunilor Verida peste doua saptamani, momentan este prematur sa discutam despre produsele din portofoliu si serviciile asociate acestora. Va vom oferi mai multe amanunte despre acestea in curand.

Unde vreti sa va pozitionati pe piata in ceea ce priveste preturile?
Politica noastra de preturi este una foarte competitiva. Vom practica preturi oneste, transparente, si, foarte important, preturile vor fi flexibile, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor putea influenta pretul produsului ales.

Care sunt principalele avantaje ale produselor oferite de Verida Credit, fata de cele existente pe piata?
Compania noastra ofera exclusiv credite ipotecare si imobiliare, ceea ce inseamna ca toate eforturile companiei se axeaza pe aceste doua tipuri de produse. Intreaga noastra experienta va fi pusa in slujba clientilor, pentru ca acestia sa beneficieze la maxim de produsele noastre. Verida Credit ofera o gama larga de produse inovatoare si flexibile. In plus, preturile sunt flexibile si avem cele mai rapide servicii de pe piata.

Ludmila Cucia 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos