credius.ro

Care sunt pașii de urmat ca să faci un milion de euro în 5 ani. Iancu Guda, la Altceva cu Adrian Artene

3 mai 2024

Iancu Guda, unul dintre cei mai apreciați experți din domeniul financiar, un adevărat guru atunci când vine vorba despre investiții, este invitatul celui mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”, realizat de jurnalistul Adrian Artene. Educație financiară reală și perfect aplicabilă în realitate, circuitul banilor, dar și modul cel mai eficient de a face investiții... acestea au fost o parte dintre subiectele „atacate” de cei doi în mai bine de 60 de minute de discuție tete-a-tete.

Care sunt pașii de urmat ca să faci un milion de euro în 5 ani. Iancu Guda, la Altceva cu Adrian Artene

Iancu Guda, unul dintre cei mai apreciați experți din domeniul financiar, un adevărat guru atunci când vine vorba despre investiții, este invitatul celui mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene” , realizat de jurnalistul Adrian Artene. Educație financiară reală și perfect aplicabilă în viața de zi cu zi, circuitul banilor, dar și modul cel mai eficient de a face investiții... acestea au fost o parte dintre subiectele „atacate” de cei doi în mai bine de 60 de minute de discuție tete-a-tete.

În plus, Iancu Guda a dezvăluit care sunt pașii de urmat pentru a ajunge să ai un milion de euro în cont în doar cinci ani de zile.

„Știi diferența între ceea ce îți dorești și ceea ce ai și ce te face fericit. Adică când știi ce vrei de la viață și trăiește în armonie cu asta, ești fericit. Și e simplu. E greu să ajungi la simplitate, pentru că e foarte de greu să știi ce îți dorești de la viață. Și sunt cupluri care după 20 de ani își dau seama. Din păcate, unele ajung la despărțire, chiar mai devreme. De ce? Pentru că își dau seama – eu îmi doresc altceva și celălalt partener vrea altceva și atunci asta e”, explică expertul financiar.


Articol furnizat de KomuniK - Comunicate de presa

Alte articole

credius.ro
credius.ro
Ooni Koda
© Copyright 2024 InfoBancar

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro