Care sunt cei mai activi angajatori din sistemul bancar

Care sunt cei mai activi angajatori din sistemul bancar

Chiar daca specialistii de resurse umane decretau ca anul 2010 va fi destul de saracacios in oferte de angajare ale institutiilor de credit, o analiza succinta a ofertelor de munca disponibile pe www.bestjobs.ro, unul dintre cele mai accesate site-uri de recrutare, dezvaluie o oarecare agitatie pe piata muncii din domeniu. Avand in vedere cele 266

Chiar daca specialistii de resurse umane decretau ca anul 2010 va fi destul de saracacios in oferte de angajare ale institutiilor de credit, o analiza succinta a ofertelor de munca disponibile pe www.bestjobs.ro, unul dintre cele mai accesate site-uri de recrutare, dezvaluie o oarecare agitatie pe piata muncii din domeniu. Avand in vedere cele 266 de oferte de angajare disponibile in acest moment pe portalul amintit, putem spune ca piata muncii din sistemul bancar da semne ca s-a dezmortit, dupa un an – 2009 – caracterizat mai mult de restructurari si concedii fara plata. Nevoia de personal se poate observa in mod special in cazul BCR, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Banca Transilvania, ING Bank si GarantiBank, banci care desfasoara, in prezent, pe www.bestjobs.ro, campanii impresionante de recrutare avand in vedere ca tara noastra se confrunta deocamdata cu efectele recesiunii. Chiar daca nu mai au anvergura perioadei 2006-2008, campaniile de recrutare sustinute de aceste banci includ totusi numeroase posturi, in special pentru pentru departamentele de analiza sau recuperare credite, juridic, audit si IT.

Ce posturi sunt vacante si in ce orase

Din cele 268 de anunturi postate pe www.bestjobs.ro, mai mult de jumatate (140) sunt pentru posturi scoase la concurs de numai 6 banci. Grupul BCR (BCR, BCR Banca pentru Locuinte si BCR Asigurari) este lider in acest moment pe piata muncii din domeniul de profil, avand disponibile nu mai putin de 69 de anunturi de angajare pentru posturi de director executiv unitate bancara, consilier clienti, operator ghiseu, etc. Oferta de joburi a BCR acopera teritorial aproape toate orasele medii si mari din Romania (detalii aici). Urmeaza Raiffeisen Bank cu 29 de anunturi de angajare pentru pozitiile de director agentie, analist credite, casier, consilier juridic etc, cu precadere pentru Bucuresti, Iasi, Suceava si Brasov (detalii aici). UniCredit Tiriac Bank – 14 (detalii aici), Banca Transilvania – 10 (detalii aici), ING Bank – 9 (detalii aici), si GarantiBank -9 (detalii aici) promoveaza in total 42 de instiintari, cu privire la joburi vacante, in special, pentru Bucuresti si Cluj Napoca.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos