Care banca este cel mai atractiv angajator

Care banca este cel mai atractiv angajator

Ocuparea unui post intr-o banca este un obiectiv pentru multi dintre studentii economisti. In opinia reprezentantilor acestora, cel mai dorit angajator este BRD, a doua banca din sistem. Banca a primit din partea Asociatiei Studentilor Economisti din Romania (ASER) distinctia de „Cel mai dorit angajator” pentru al treilea an la rand. De asemenea, ASER i-a

Ocuparea unui post intr-o banca este un obiectiv pentru multi dintre studentii economisti. In opinia reprezentantilor acestora, cel mai dorit angajator este BRD, a doua banca din sistem. Banca a primit din partea Asociatiei Studentilor Economisti din Romania (ASER) distinctia de „Cel mai dorit angajator” pentru al treilea an la rand. De asemenea, ASER i-a recompensat pe cei de la BRD si cu diploma pentru „Cea mai mare implicare in mediul studentesc”.

Banca a dezvoltat in ultimii ani multiple parteneriate cu organizatii studentesti precum Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER), Asociatia Internationala a Studentilor in stiinte Economice si Comerciale (AIESEC), Consiliul European al Studentilor in Facultati Tehnice (BEST), Asociatia Studentilor si Absolventilor Filierelor Francofone (ASAFF), Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune (ASCIG). Colaborarile vizeaza in special derularea in comun a unor evenimente de cariera si a unor proiecte  care au in vedere atat dezvoltarea de competente manageriale si profesionale, cat si insertia profesionala (prezentari de companie, stagii de practica, stagii pentru  elaborarea lucrarii de licenta).

Grupul BRD, format din banca si filialele sale specializate, a angajat in ultimii trei ani peste 4.000 de persoane, devenind astfel cel mai important angajator din Romania in domeniul financiar-bancar.  In acelasi timp, BRD a asigurat in total in anul 2006 peste 45.000 de zile de formare pentru salariatii sai, care au inregistrat aproximativ 21.000 de participari la cursuri.

„La BRD exista toate conditiile care sa le permita salariatilor dezvoltarea personala si profesionala. Motivarea si dezvoltarea competentelor salariatilor nostri este o linie de actiune pe care o urmam in mod consecvent. Am dezvoltat parcursuri profesionale pentru toate ariile de activitate din BRD: management, comercial, finante, functii suport si gestiune riscuri. Acestea prevad o anumita evolutie in cariera, care sa permita acumularea de cunostinte, competente si dezvoltare personala. Evolutia este acompaniata de programe de formare personalizate pe specificul fiecarei meserii si prin coaching”, a declarat Florin Luca, Directorul de Resurse Umane al BRD.

Statistic vorbind, bancherii sunt angajatii cu cele mai mari salarii din economie. In banci, media castigurilor lunare nete este de 3.000 lei. Intr-o anumita masura, acest nivel este influentat de salariile foarte mari ale managerilor de top. Potrivit unui studiu Stanton Chase, citat de ZF, un CEO castiga intre 12.000 si 18.000 euro pe luna, in timp ce salariul unui CFO variaza intre 7.000 si 11.000 euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos