Cardurile Raiffeisen Bank nu vor putea fi folosite in noaptea de sambata spre duminica

Cardurile Raiffeisen Bank nu vor putea fi folosite in noaptea de sambata spre duminica

Cardurile emise de Raiffeisen Bank Romania si retelele de ATM si EPOS ale bancii nu vor putea fi utilizate in noaptea de sambata spre duminica (13 ianuarie 2013), incepand cu ora 03.00, ca urmare a unui upgrade al sistemelor informatice ale procesatorului Euronet. Serviciile de autorizare a tranzactiilor pe card vor fi reluate incepand cu

Cardurile emise de Raiffeisen Bank Romania si retelele de ATM si EPOS ale bancii nu vor putea fi utilizate in noaptea de sambata spre duminica (13 ianuarie 2013), incepand cu ora 03.00, ca urmare a unui upgrade al sistemelor informatice ale procesatorului Euronet.

Serviciile de autorizare a tranzactiilor pe card vor fi reluate incepand cu ora 09:00. Scopul acestui upgrade este imbunatatirea securitatii tranzactiilor si a calitatii serviciilor furnizate.

Ne cerem scuze tuturor clientilor nostri pentru eventualele neplaceri cauzate.

Pentru asistenta, detinatorii de card pot suna la 0 800 802 02 02 sau la 021 323 95 42. Informatii despre toate produsele si serviciile oferite de Raiffeisen Bank se pot obtine gratuit, la numarul de telefon 0 800 802 02 02, sau pe www.raiffeisen.ro.

Raiffeisen Bank este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Raiffeisen Bank are o retea de 539 agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, IMM-uri si corporatii mari si medii. Banca are peste 1100 de ATM-uri si aproximativ 10.500 de terminale E-POS

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos